ayyyy evde ıs yapmayı özledım valla canım bende evımı cok özluyorum dun ızıngunumdu ama dınlenemedım dersım vardı kursa gıttım ufff ya işi bırakmak ıstıyorum esımde bu hafta ızınlı hemde tam 13 gun ve ben calısmak ı
bende iyiyim gülüm ev işi uğraşıyorum işde
ayyyy evde ıs yapmayı özledım valla canım bende evımı cok özluyorum dun ızıngunumdu ama dınlenemedım dersım vardı kursa gıttım ufff ya işi bırakmak ıstıyorum esımde bu hafta ızınlı hemde tam 13 gun ve ben calısmak ı
ayyy kıyamam sana çalışmak istemeye istemeye işe gitmek çok berbat bende bilirim evlenmeden önce artık ayaklarım geri geri giderdim işyerime, o kadar sıkılmıştım. çok şükür eşim evlenirken çalışma dedi evdeyim şimdi. ama malum insanoğlu doyumsuz, 3 yıl doluyor neredeyse evleneli şimdide zaman zaman evde bunalıp çalışsammı diye düşünüyorum...
ayyy kıyamam sana çalışmak istemeye istemeye işe gitmek çok berbat bende bilirim evlenmeden önce artık ayaklarım geri geri giderdim işyerime, o kadar sıkılmıştım. çok şükür eşim evlenirken çalışma dedi evdeyim şimdi. ama malum insanoğlu doyumsuz, 3 yıl doluyor neredeyse evleneli şimdide zaman zaman evde bunalıp çalışsammı diye düşünüyorum...
evet canım yaaa bu ara gıtmek ıstemıyorum ıse bılmıyorum depresyondayım galıba dun sacımı kestırdım boyattım hıncımdan bıde dınlenemıyorum canım yaaa evde ısımıde yapamıyorum adam gıbı zaten yorgun oluyorum yanı duzene oturtamamak ve paylasımımız azaldı esımle bundan dolayı bırakmak en dogrusu suan ıcın ama daha konusmadım patronlarla bakalım ne dıcekler?:laugh:
iyice düşünmeden ve eşinlede konuşmadan bu konu hakkında karara verme bence, maddi ve manevi sonuçlarını dikkate almak lazım. eşinle birlikte karar verin bence çalışıp çalışmayacağına....