bugün aslında 31.günüm ben geçen ayın 7 sinde olmuştum bu ayıda 7 si diye yazdırdım inşallah gelmiştir.rabbim tüm isteyenlere içindede bana nasip etsin evlat sahibi olmayı.nette ki hasaplayıcılara göre 3 şubat diyor adet tarihiniz ondanda biraz kafam karışık
uff nebileyim ya çok sıkıyorum galiba kendimi ikide bir tuvalete koşturuyorum acaba geldimi diye 🙂 8 ay oldu ya olursada zaten bu 2.bebişim olacak inşlh.
bugün aslında 31.günüm ben geçen ayın 7 sinde olmuştum bu ayıda 7 si diye yazdırdım inşallah gelmiştir.rabbim tüm isteyenlere içindede bana nasip etsin evlat sahibi olmayı.nette ki hasaplayıcılara göre 3 şubat diyor adet tarihiniz ondanda biraz kafam karışık
eğer reglin 30 günde bir oluyorsa dün olmalıydı, kaç günde regl oluyorsun nisamcım?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh canım, allah hepimize sağlıklı bebişler versin.
ayyy yk bencede beklemek en iisi ama işte bu merak yokmu merak varyyaaaa neyse benim hamiş bi arkadaşım var değerler yükseldiği için adet gecikmesini bekle diyo
eğer reglin 30 günde bir oluyorsa dün olmalıydı, kaç günde regl oluyorsun nisamcım?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh canım, allah hepimize sağlıklı bebişler versin.
normalde hep 30 günde bir oluyordu ama 3 aydır değişti kasımda 26 günde oldu aralıkta 28 günde oldu ocakta ise 30 günde olmuştu ondan biraz kafam karıştı
normalde hep 30 günde bir oluyordu ama 3 aydır değişti kasımda 26 günde oldu aralıkta 28 günde oldu ocakta ise 30 günde olmuştu ondan biraz kafam karıştı
gecikmeye başladıysa hayırlı haber kapıdadır derler ama doğruysa... hamile olan pekçok arkadaşım hamilelikten önceki 3-4 ay hep gecikme yaşadıklarını söylüyorlar. ben de gecikme yaşamaya başladım ama bilmiyorum.
hayırlısı canım istersen 2 gün sonra pazartesi sabaha kadar gelmezse test yap canım.