Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saolasın canım bugün bulantılar başladı gibi
ayakta fazla duaramıyorum belim ağrıyo
rabbime hamdü senalar olsun
ya ben çok heyecan yapıyorum galiba düngece uykumdan bi uyandım eşimide uyandırdım ne oldu dedi.ben eğer şimdi hamileysem 10 eylül gibi doğum yapıcam ama 10 eylül ramazan bayramı ya dr bulamazsam beni kim doğurtucak dedim gülmekten yerlere yattı.

korkma güzelim ben kızımı arefe günü doğurdum nöbetçiler yaptırıyo ama benimki ekim gibi seninkide ekimin ortatasında olur inş.....

günaydınnnn melekler elifim cnm inşallah hamilesindir bugünde geçerse 3.günün olcak heralde yarında testini yaparsın bizede inşallah güzel haberler verirsin 🙂

Kızlaaaar günaydın!!!!!!!!!!!!!Nasılsınız canlarım benim çok uzun zamandır girmiyorum forma.En son Ayşegülün haberini aldıktan sonra moralim bozuldu ve girmedim bir daha.Şimdi şöyle eski sayfalara biraz baktım da.Hamile kalan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.Allah kucağınıza almak nasip etsin.Allah olmayanlara da versin.
Dün doktora gittik rutin kontrollerimiz için.Oğluşum çok iyi.artık 15 haftalık olduk.sıkıntılarım gün geçtikçe azalıyor.hamileliğimin tadına varıyorum gün geçtikçe.Allah hepinize sağlıklı hamilelikler versin.Sağlıklı ve kolay...
Canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

günayyyydıııınn melişler 🙂)) yazgülüm bu testi acaba yine evdemi yaptı bilen varmı eski sayfaların hepsine bakamadım ama kan testiyse doktora mutlaka danış tatlım hadi gebe değilsin adet de değilsin tuhaf bişi olmasın doktora danış bence hepinizi öpüyorum bu aralar burcum u pek göremez oldum hepinizi öpüyorumm byy

gunaydın canım bugun calısmıyosun galıba.evet yazgulu evde yaptı testı sen nasılsın?