Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız yerim ben senin debresyonunu canım benim bence sen eşine hala krgınsın onu da çok sevdiğin için böyle sürekli düşünüp duruyosun ama biraz boşvermeye çalış inanki ben senden beterdim sonra insan bıkyo zaten üzme kendini biraz akışına brak rahat ol heşey gelip geçiyo biz kadınlar biraz daha duygusal yaklaşıyoruz olaylara sen doğacak bebişlerini düşün rabbim inş hepimize versin sağlıklı hayrlı evlatlar

evet canım haklısın aynen oyle hala kırgınım bellı etmesemde....cıkmam gerek benim canım gorusuruz yıne tamammı kendıne ıyı bak

inşallah canım hamilesindir allahım sanada isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin ama canım gelirsede reglin üzülmek yok tamam mı cicim
Amin canım inşallah hepimizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız bu arada bugünde bitmek üzere ve renglim hala gelmedi belirtide yok.yalnız bugün uykumu aldığım halde kendimi çok yorgun ve halsiz hissettim hep uyumak istedim ne dersiniz hamilelik belirtisimidir bu sizce

ayyy canım benim günle çabuk geçsede biran önce bebişinide görsen eminim kesesini bile görmek çok heyecan vericidir.allah sağlıkla kocağına almayı nasibetsin güzelim

slam elif
inşa.. bebeğin gelmiştir oturduğun yerde uykun gelirse bilki hamilesin bana ölyle olmuştu