evet kurabiyem ya bide benim eşimne almak daha zor çünkü zor beyenen biri sen nasılsın nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları inş buay gelir bebişin hepimizde hamiş olsak biranda ne güzel olur diymi tatlım
çok şükür iyim.uğraşıp duruyoruz işte.dün soğan kürünün düşüğe neden olduğunu yazmışsın.Allah!çok şükür 1 sorun yaşamadım.inşalllah yaşamamda.böyle 1 bilgim yoktu.
inşallah canım içim huzursuz yine mi tutmadı diye, çünkü her ay hüsran oluyor 🙁((
ama biliyorum ki mutlaka zamanı var, ve allah hayırlı zamanda verecek miniğimi. bende herkes için istiyorum, çünkü hepimizin hisleri ve isteği aynı. bizi bizden başka kimse anlayamaz.
amiiiiinnnn canım hepimize.
çok şükür iyim.uğraşıp duruyoruz işte.dün soğan kürünün düşüğe neden olduğunu yazmışsın.Allah!çok şükür 1 sorun yaşamadım.inşalllah yaşamamda.böyle 1 bilgim yoktu.
evet gülüm inş da yaşamazsın kürleri iyice araştırı yapmak lazım kar yapalım derken zarar vermeyelim bitanem rabbim sağlıklı bebişlker versin kucağına inş
inşallah canım içim huzursuz yine mi tutmadı diye, çünkü her ay hüsran oluyor 🙁((
ama biliyorum ki mutlaka zamanı var, ve allah hayırlı zamanda verecek miniğimi. bende herkes için istiyorum, çünkü hepimizin hisleri ve isteği aynı. bizi bizden başka kimse anlayamaz.
amiiiiinnnn canım hepimize.
inşalllaaaah ayşegülüm inşallah.. aslında benim daha 2 ayım ama olsun beklemek cok zormuş bunu anladım ha diyince olmuyomuş🙁🙁🙁 ama olsun rabbim vereceği zamanı biliodur..
inşalllaaaah ayşegülüm inşallah.. aslında benim daha 2 ayım ama olsun beklemek cok zormuş bunu anladım ha diyince olmuyomuş🙁🙁🙁 ama olsun rabbim vereceği zamanı biliodur..
yerim ben seni kiz boslarmiyim ben sizi hic toplantiya girmistim ondan sonrada yemege ciktim anca gelebildim iste.. ne mutlu bana ki icindeki huznu birazda olsa hafifletebiliyorsan canim arkadasim.. bende sizlere kurban olurum ;-)
hehe kacak oldum bu aralar birazda o yuzden sey oldu 🙂 caktirma bacimm 😛iha:
test gecen hafta cuma gunu yapmistim guzelim ama negatifti yarin sabah tekrar yapacagim bakalim ne cikacak.. hakkimda hayirlisi ne ise o ciksin insallah..