ııyıyım canım sagol valla evde durumlar normale dondu ben ıyı davranıncaaaaaaaaa......arada aklıma geldıkce hazmedemıyorum ama suan sorun yok allaha sukur.
Teşekkürler kızlar üzülmeyin herşeyin hayırlısı.. bir daha ki aya yine söylerim tarihi 🙂
İşler o kadar yoğun ki benim değil üzülmeye düşünmeye fırsatım zor oluyor.. iki arada bir de girip iki kelam şey yazıyorum sizlere 🙂 bir nevi mola veriyorum yani🙂))
nasilsiniz bakalim? dun giremedim malesef cunku calismadim evde biraz isler vardi..
hala regl olmadim ama cesaret edip tekrar testte yapamiyorum 🙁🙁 Ne olacak benim bu halim kizlar? Ne yapmaliyim? Kan testi icin beklemem lazimmis biliyorsunuz 🙁
valla bugün bir sıkıntı var üstümde eşimin yakında doğum günü var bari dışarı çıkp hediye bakim ona ne alsam sence bir yardım tatlım ya kararsız kaldım
valla bugün bir sıkıntı var üstümde eşimin yakında doğum günü var bari dışarı çıkp hediye bakim ona ne alsam sence bir yardım tatlım ya kararsız kaldım
nasilsiniz bakalim? dun giremedim malesef cunku calismadim evde biraz isler vardi..
hala regl olmadim ama cesaret edip tekrar testte yapamiyorum 🙁🙁 Ne olacak benim bu halim kizlar? Ne yapmaliyim? Kan testi icin beklemem lazimmis biliyorsunuz 🙁