Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bu arada kizlar isterseniz listeye tahmini dogum tarihini de ekleyebiliriz. Benim ki 6.Mart böylelikle birbirimizi daha iyi takip etmis oluruz. 😉

Ne dersiniz? Sadece bir fikir tabee!

canım iyi bir fikir ama liste külliyen yanlış 🙂 orada yazanlar son adet tarihi değill, şimdi yanına beklenen doğum tarihini yazarsak , yeni katılanlar ya da misafir melekler kendilerini yanlış hesaplayabilirler..diye düşündüm benn , ama dersenki ekleyelim , sen kıdemlisin senin dediğin olur

ayy ne güzel konuştun öylleeee ağzından bal damlıyooo amiiinnn inşalllaaahhhh kepimizin göbişindedir bebişlerimizzzz

inş bitanem valla benim umutlu bekleyişimin yerini sabırlı bekleyiş aldı dilerim rabbimden sen benim kadar uzun beklemezsin güzelim

BEN BAKLAVA SEVMEM KIIIZZ, NUTELLA GETİRİN BANAAAAAAAAA, ÇİKOLATA GETİRİNNNNN, HATTA ÇİKOLATA FABRİKASI GETİRİİİİİİİİİNNNNNNNN

desenim gülüm kaymaklı kadayıfım yuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh kz ne fabrikası istersen dünyadaki bütün yiycekleri sana yedirelim biz ne yiycez hiç düşünmüyon bizi😛iha:az yeeeeee az pattttlıycan

kızıııım diyet teyiz diyorum aaaaaaaaaaa....hem ben bütün yemekleri istemedimki çikolata istediimmmmmm, küstüm sanaaaaaaaaa

Bu arada kizlar isterseniz listeye tahmini dogum tarihini de ekleyebiliriz. Benim ki 6.Mart böylelikle birbirimizi daha iyi takip etmis oluruz. 😉

Ne dersiniz? Sadece bir fikir tabee!

canım hoşgeldin nasılsın daha önce hiç konuşmadık seninle bebeiş sağlıcakla gelir inş rabbim kolay doğumlar veresin

Karnım ağrıyor 😕

tatlım geçmiş olsun niye karnın ağrıyo senin

annnammmm kz küsme ağlarım bak.... valla şaka yaptım bütün çikolata fabrikaları feda olsun sana tatlım aaaaaa aşkolsun

bana ne bana ne küstüm işte 🙂

desencım al bıtane ye bak cıkolata süper bısey yawww

yok yook ,işin şakası o yememm, kız daha yeni başladım diyete dün bir bu gün iki, bi on kilo vereyim sonraaa...

ya bu arada benim sağıma soluma iğneler batıyorrrr neler oluyorrrr , kipriklerimde karışmış sankiiiiimmmmm 😛iha: