heh şimdi rahatladım 😛iha:canım benim sen iyi ol bak sana nekadar dua ettim bir bilsen inş herşey yoluna girer erkekler kendini yıpratmazken biz ölüp bitiyoruz değermi bilmem
heh şimdi rahatladım 😛iha:canım benim sen iyi ol bak sana nekadar dua ettim bir bilsen inş herşey yoluna girer erkekler kendini yıpratmazken biz ölüp bitiyoruz değermi bilmem
sagol canım duaların ıcın ve yanımda oldugun ıcın.degmez tabı aslında bosvermek lazım bız uuzldugumuzle kalıyoruz ıste neyse saglık olsun sakınlesmeye basladım onu gorene kadar tabı :n028:hele bı gelsın bakalım
hoşgeldin ball lokmam nerelerdesin sen evet nedense erkekler hep sabrı bizden bekliyo birgün bizimde sabrımızın taşicanı farkna bir varsalar[/QUO
ayşgüül,
buara pek giremedim.o sabrı taşırıncaya kadar mücadele ediyorlar zaten.evlilik çook farklı birşey.bazen kocanı 1 kaşık suda boğasın geliyor,bazende o kadar seviyorsunki içine alasın geliyor.
tekrar hoşgeldin gülüm yedinmi yemeğini kz sorma bunun sinirini geçirmeye çalışalim beraber yoksa herifi hastanelik eder bu bu sinirle koca gitti kavga bitti olur 😛iha:
hoşgeldin ball lokmam nerelerdesin sen evet nedense erkekler hep sabrı bizden bekliyo birgün bizimde sabrımızın taşicanı farkna bir varsalar[/QUO
ayşgüül,
buara pek giremedim.o sabrı taşırıncaya kadar mücadele ediyorlar zaten.evlilik çook farklı birşey.bazen kocanı 1 kaşık suda boğasın geliyor,bazende o kadar seviyorsunki içine alasın geliyor.
evet canım ya bugünlerde kocamı içime sokasım var bakalım kaç gün sürecek sizin aranz nasıl bir sorun yoktur inş bebiş çalışmaları nasıl gidiyo neler yapıyosun analt biraz