Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

üzülme bitanem ya inanki erkekler böyle işde hem belkide annesi çağırmişdır tam bilmiyoruzki onun içindeki, durumuda sen sakin olakşama kadar bekle eşinle buluşunca al karşına güzel güzel konuş çok üzülüyorum de hatta yalandan ağla duygu sömürüsü falan yap ama asla sinirle hareket etme çünkü öfkeyle kalakan zararla oturur biliyosun rabbim yardımcın olsun hasbinallahi veniye vel vekil de sabır iste allahatan canm

taam canım sagol sende dualarını et benım ıcın neolur bu sınırle zaten kapısırız buyuk ıhtımal

fırsat bulayım konuscam zaten ama kızarak ama sessız yok olmaz boyle yazık banada ama ınsan goz gore gore bıle bıle karısını uzermı yaa

çok haklısın tatlım senn yine de sakin sakin konuş olurmu güzelim biliyorum insan çok krılıyo dayanamıyo ama biz senin yanındayz nezaman ihtiyacn olursa sen yapıcı ol bozmak bidakka ama yapmak yıllarını alıyo insanın bugünlerede geçicek ve ilerde gülüceksin inş

anlamıyorum hanı okadar sevıyodu ınsan nasıl uzer canım dedıgını ben bunu anlamıyorum goruyo uzgun oldugumu bazen tanıyamıyorum kocamı gercekten ömrumden 2 sene gıttı ınan sınırden aglayamıyorumda gözlerım kızardı sıkmaktan kendımı of offff

benı mı anlasaydı benı bı yerıne koysaydı anlardı ınsan azıcık dusunur bukadarmıs yanı karmasık duygularım suan ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo hatta aksam babamın evıne gıtmek annemle babamla oturmak ve eve gıtmek ıstemıyorummmm

ah ah güzelim kıyamam ben sana neolur üzülme bukadar inan ben 2 senedir evliyim 20 sene yaşlandım deymiyo üzülmeye buda geçer merak etme bıraz sabır çalşmak istemiyosan izinde albiliyosan eve git dinlen biraz hem belki ağlayıp rahatlarsın

canın ne istiyosa onu yap ama yuvana küsme tatlım

yuvamda bana huzur vermıyokı kocam neyse cıkamamkı bu saatte gelıp alcakmıs ya benı😛iha:gelsın bakalım gelecegı varsa gorecegı de var:n028:aynen bende oyle bekarken sacımda tek beyaz yoktu nısanlandım beyazlar cıktı nasıl bır ıstır bu ınsan sevdıgının hatırna neler yapmazkı