Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam cnm hosgeldin,
cok az kalmis heyecanlisindir sen simdi, günler gecmek bilmiyor dimi? 🙂

aslında çok heyecanlı da değilim sanırım bu ayda pek bir şey yok... yani herşey öyle normal ki! eğer hamile isem çok şaşıracağım! :laugh: ne ağrılı kasıklar, ne kahverengi lekelenme, ne uyku hali... bomba gibiyim walla!

canım benim illa belirtimi olucak öyle olsaydı herkes bilirdi hamiş olup olmadığın inş hamişsindir rabbim hayırlısından versin hepimize inş

evde ızınlı benımkı ve sımdı annesıne gıdıyomus yaaaa bu ne anlamadım canının ıstedgı yere nasılda gıdıyo bıde soruyo ıyımısın dıye ben soguk konusunca patlıcam sınırden bunu duyunca aynen delırdım yıne atamıyorum ıcımden

ayyyy allahım yarabbim ya masusmu yapıyo bu adam bende sinirlendim şimdineyse tatlım sen kendine hakim ol sen nededin konuşsana neden böyle yapıyosun diye ama güzel güzel bağırırarak diil

ayyyy allahım yarabbim ya masusmu yapıyo bu adam bende sinirlendim şimdineyse tatlım sen kendine hakim ol sen nededin konuşsana neden böyle yapıyosun diye ama güzel güzel bağırırarak diil
yok sabah konustuk uyanınca ne yapıyon dıye oyle askım cıcım demedım ıyımısın dedı ıyıyım dedım kacta cıkıcan ısten dedı bılmıyorum dedım alırım gelıp senı dedı.neyse bıraz önce mesaj atmıs anneme gıdıyorum aksama da senı alırım demıs gelde sınırlenme ya ben neyapcam anlamıyomu hıc anlamıyomu benııı