selamlar, bu gün giremedim , kayınvalidemler geldi ...hazırlık filan yaptım .Kızlar sizlere önemli bir şey söyleyeceğim ,,hepiniz benim sırdaşım oldunuz ,biz bebek yapmayı askıya aldık , ben diyetisyene gitmeye karar verdim ,pzartesi başlayacağım kısmetse, bu arada hiçbirşey takip etmeden herşeyi doğal sürecine bırakacağız...Mayısta tekrar (tabii ki verebilldiğim kiloya bağlı olarak Nisan da olabilir) denemeye başlayacağız,bir ay ilaçsız deneyip olmazsa klomene başlayacağım. İşte böyle arkadaşlarım , ben yine sık sık ,her gün olmasada haftada 3-4 kez sizlere katılmaya çalışacağım,bu gün yazamadım ya özledim valla burayı 🙂 ama dediğim gibi artık önceliğim zayıflamak , ben şu an 90 kiloyum ve bu halde hamile kalmak zaten çok yamlış olacaktı , Rabbim izin verirse 10-15-20 kiloya kadar veresim var 🙂 70 benim kendimi iyi hissettiğimi bir kilo ,hatta 65 süper olur :9 bakalım pazartesi başlayacağım. Hepinizi kocamaaaaaaaaannnnnnnn öpüyorum ,listede bu ay kalayım ama bir dahaki ay çıkacağım .....