inşallah tatlılarım..önce bi sağlık sorunlarını ufak ufak halledeyim ben galiba ancak mayıs-haziran gibi denemeye başlayabileceğim..şimdilik sağlık sorunlarını hallediyoruz sadece doktorlarıma gidip geliyorum..ama bir sürü şeyi hallettim bundan sonrası daha kolay..yani kalıcı bi sorun yok..ya da iyileşmeyecek bir sorun yok en azından..bu da sevindirici tabi..yoksa bir ara bayağı bunalıma girmiştim nasıl hallolacaklar diye..
inşallah tatlılarım..önce bi sağlık sorunlarını ufak ufak halledeyim ben galiba ancak mayıs-haziran gibi denemeye başlayabileceğim..şimdilik sağlık sorunlarını hallediyoruz sadece doktorlarıma gidip geliyorum..ama bir sürü şeyi hallettim bundan sonrası daha kolay..yani kalıcı bi sorun yok..ya da iyileşmeyecek bir sorun yok en azından..bu da sevindirici tabi..yoksa bir ara bayağı bunalıma girmiştim nasıl hallolacaklar diye..
ya birşey diyeyim mi..ben kendi sağlık sorunlarımı kendim buldum biliyo musunuz..yıllardır gittiğim bağlılık hissettiğim sevgili doktorlarımın hiçbirisinin aklına bile gelmdi benim rahatsızlıklarım..en sonunda araştıra araştıra kendim buldum onlar da '' aaaa evet doğruymuş'' dediler..sinir oldum hepsini değiştirdim.. işlerini doğru düzgün bilemeyen insanların elinde helak olduk valla.. neyse ki bilinçli bir insanım yoluna koydum sağlığımı🙂
ritm sorunu kalp kapakçığından mı yoksa kalp kaslarında mı?? bi de sinirsel üzüntüye sterse bağlı olabiliyo am o değildir galiba.. aslında sporla falan da iyileşebiliyo tatlım çok öenmli bir sebebi yoksa..