Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

olsun atlatmıssınız ya canım ılerde cocuklarına ders olarak anlatabılecegın bıseyler yasamıssın en azından maddı zorlugun ne oldugunu anlatırsın onemlı olan gecmesı sukurkı bıtmıs sıkıntı ne guzel aılende gurur duyuyodur senınle eşinde tabı

bi de benim okul da çok ağırdı..devam zorunluluğu vardı..öyle çalışmak falan mümkün değildi..bebek çok istememe rağmen bırak yapmayı düşünemdeim bile..şimdi olursa bütün vaktimi ona ve kendime vermek istiyorum artık başka birşey düşünmek istemiyorum..hatta nasip olursa ve doğum beni çok korkutmazsa arka arkaya iki tane düşünüyorum bakalım artık hayırlısı🙂

sağol canım evet çok üzüldüm
ultrasonda gördük 5+6 günlük dedi dr 2 gün sonra hafif hafif kanamam başladı 4 gün sonrada bebeğimi düşürdüm
allah tekrar yaşatmasın inşallah

canlarım teselli olur mu bilmem ama.. bu şekilde çok başlangıçta düşen bebeklerim %99 u genetik bozukluğa sahip olduğu için düşüyor..yaşama gücüne sahip olamayanlar yani..en azından gebelik şekillenebildiği için çok şanslısınız..birkaç ay içinde mutlaka hamile kalırsınız tekrar..gelir bebişleriniz üzülmeyin noolur..

dogru soyluyosun canım benım doktorum dedı zaten ıyıkı vucudun atmıs bebegı dedı yoksa özürlü olma ıhtımalı cok yuksektı dedı sukurkı rahımde yumurtalıkta bısey yok kı bunu ögrenmek bızı hemen toparladı hayırlı degılmıskı allahım verdı aldı saglık olsun dıye dua ettık sukrettık zaten