ben 1993 te üniversiteden mezun oldum o zamandan beri aralıksız çalışıyorum o yüzden tahmin ediyorum 15-16 ayım kaldı..ama çalışmayı bırakmayacağım sadece bebiş olursa artık biraz ona ve kandi hayatıma zaman ayırmayı düşünüyorum bundan önce sadece çalıştımmmm artık gına geldi kızlar yaaa..gerçi maddi sorunlarımızı hallettik ama koca gençlik çalışarak geçt🙂
ben 1993 te üniversiteden mezun oldum o zamandan beri aralıksız çalışıyorum o yüzden tahmin ediyorum 15-16 ayım kaldı..ama çalışmayı bırakmayacağım sadece bebiş olursa artık biraz ona ve kandi hayatıma zaman ayırmayı düşünüyorum bundan önce sadece çalıştımmmm artık gına geldi kızlar yaaa..gerçi maddi sorunlarımızı hallettik ama koca gençlik çalışarak geçt🙂
evet canım ya ıkı ıyılıkten bırı olur zaten hep calısarak maddı sıkıntı hallonur ama yas gıder....olsun saglık olsunda gerı kalan zaman bı sekılde degerlendırılır bebıs de oldumu zaten gerısı bos hayat zaten zevkle devam ettırılır
çoook iyi yapmışsınız bebek isteyerek
çocuklar insanın yaşam kaynağı genç yaşta anne oldum belki ondan çocuksuz bir hayat cidden tatsız olurdu allah en kısa zamanda sanada verir inşallah
kesinlikle haklısın..çocuksuz çok tatsız oluyo ama işte birtakım mecburiyetler insanın hayatını istediği gibi yaşamasını engelliyo..benim ailemin durumu ben okurken iyi değildi..hep bursla okudum ben sonra da dedimki ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum..o yüzden kendimi çalışmaya verdim..ve şimdi şükürler olsun ki durumumuz iyi ve aileme de destek oluyorum onlar da rahat etti..ve ancak bebeğe sıra gelebildi..biraz geç oldu biliyorum ama ne yapayım..genç anne olmak da çok güzel ama benim imkanım yoktu maalesef..bir de galiba hedefi biraz büyük tuttum sıkıntı çekmeyeyim diye ama işte herşeyin bir bedeli var..olsun şimdi de gelirse yine çok severiz biz onu🙂
aynen canım olursa benımde ılk olucak sadece gecen ay bı düşük yasadım.hayırlısı bakalım saglıklı bı gebelık ve saglıklı bır bebek nasıp etsın allahım herkese
Evet benimde içimde ukte kaldı bebeğimi doya doya büyütemedim
Hep başkaları baktı
O yüzden şimdi doya doya bebek bakmak istiyorum
Çoook iyi yapmışsın bekleyerek
Gerçekten çok zordu genç yaşta maddi sıkıntılarla iş-okul döngüsünde anne olmak
evet canım ya ıkı ıyılıkten bırı olur zaten hep calısarak maddı sıkıntı hallonur ama yas gıder....olsun saglık olsunda gerı kalan zaman bı sekılde degerlendırılır bebıs de oldumu zaten gerısı bos hayat zaten zevkle devam ettırılır
ya maddi sıkıntı da çok zor birşey..ben bilirim yani biz çoook kötü olmadık ama zorluk yaşadık..ben burs kazanamasam ailem yine okuturdu ama zorlanırdık..böyle aileden bişi kalmayınca var gücümüzle çalıştık işte..🙂