Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sammyhacım geçmiş olsun canım. ben 2 aydır fitil kullana kullana bi hal oldum, yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda? umarım iyileşmiştir nasıl bi moral bozukluğu olduğunu çok iyi biliyorum...
valla canım sadece fitil diğil hepsi vajinaya uygulancakmış vajina içine fitil vajina içine krem vajina dışı krem vajina temizle diye şampuan bide monodoks var bi o ağızdan alınıyo 🙂

Biza ve burcums tebrik ederim arkadaşlar rabbim tamamına erdirsin inşallah...2010 herkeslere uğurlu gelsin inşallah...
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

bizacımmmm tebrikler bebeğimmmm
benn sana ne demiştim 🙂)))))))))
ne güsel oldu allahım tüm listeyi hamiş görelimmm artık lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
demiştin canım allah razı olsun. inşallah bu hızla gidersek bekliyenler liste falan kalmıcak:laugh::laugh:

günaydın kızlarrrrr bizacım seni çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah ne güzel hergün bi hamile haberi alıyoruz🙂

amin inşallah canım hepinize dua ediyom

Ayşeegüüllüm canım,biliyorum sende yaşadın o yüzden endişe duymamı anlıyorsun,bende sizlerden okuduklarıma göre tecrübeleniyorum.Allahım vermesin acı inşallah.Ama hep sana da söylediğim gibi bri tanem,Allahım her şeyin en iyisini bilir ve ne yazdıysa o olur.Bakalım gidişat ne oalack.Şu an durdu gibi kanama,artacak olursa randevumu öne alacağım.Çalışınca çok zor oluyor,tek gitme şansım da yok,eşim de bana çok uakta çalışıyor.Benimle doktora gelecek başka kşmsem yok canım.Az daha bekleyeyim bakalım.Yarabbim veren de o alanda.