kızlar ben de regl oldum en son regl tarihlerim 3 aralık, 31 aralık ve bugün yani 26 ocak..bundan önce 35-36 günde bir defa oluyodum hatta bazı aylar olmuyodum..bende insülin fazlalılığı var doktorum onun için ilaç verdi..işte ilaç verdiğinden beri yani 2-3 aydır regl periyodum 27-28 günde 1 defaya indi..hayatımda ilk defa bu 27-28 günde bir regl oluyorum..bi de çok ağrılı oluyo anlamadım ya nedir..
selam kızlar ben geldim bugün işe gitmedim doktora gittim 1 hafta ilişki yasak dedi bi tonda ilaç verdi 1 fitil bi vajina kremi bi şampuan bi vajina dışı krem oooffff offff çok sıkılıyorum bunlardan bi sürü şey üremiş vajinada ve mantar olsa daha kolay tedavi edilirde seninkiler bildiğimiz kötü mikroplar diyo doktor. ve şu an için çocuğun olurmu olmazmı bişi diyemem dedi ilaçları kullan bidaha kültür testi yapcaz dio moralim bozulduuuuuu
sammyhacım geçmiş olsun canım. ben 2 aydır fitil kullana kullana bi hal oldum, yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda? umarım iyileşmiştir nasıl bi moral bozukluğu olduğunu çok iyi biliyorum...
mucizem çok üzüldüm düm yazını okuyunca neolur ihmal etme tatlım seni korkutmak istemem ama benimkide öle mendile silince gelmişdi bikaç saat geçmeden adet kanamasına dönüşdü inş rabbim bebeğini sana bağışlar sen sakin ol herkesin bir ddil rabbbim korusun senide bebeğinide canım biran önce dr lütfen hemen şimdi git
sammyhacım geçmiş olsun canım. ben 2 aydır fitil kullana kullana bi hal oldum, yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda? umarım iyileşmiştir nasıl bi moral bozukluğu olduğunu çok iyi biliyorum...