Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sancında olmasa senin açından bi sorun olmazki ben kendimi bildim bileli 27 günde oluyorum 😕 ilk 2 gün cataflam kullanıyorum çok iyi geliyor...

sammyhacım geçmiş olsun canım. ben 2 aydır fitil kullana kullana bi hal oldum, yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda? umarım iyileşmiştir nasıl bi moral bozukluğu olduğunu çok iyi biliyorum...

Merhaba canım ,sen nasılsın,nasıl oldu popişin,dikkat et bundan sonra.

mucizem çok üzüldüm düm yazını okuyunca neolur ihmal etme tatlım seni korkutmak istemem ama benimkide öle mendile silince gelmişdi bikaç saat geçmeden adet kanamasına dönüşdü inş rabbim bebeğini sana bağışlar sen sakin ol herkesin bir ddil rabbbim korusun senide bebeğinide canım biran önce dr lütfen hemen şimdi git

sammyhacım geçmiş olsun canım. ben 2 aydır fitil kullana kullana bi hal oldum, yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda? umarım iyileşmiştir nasıl bi moral bozukluğu olduğunu çok iyi biliyorum...

canım benim bende çok iyi biliyorum omoral bozukluğunu umarım fitiller işe yaramiştırda iyileşmişindir rabbim kimseyi sıkntıda bırakmasın çok zor