Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlarım,bilenlerden birşey danışmak isterim,hesaplayıcılara göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.Dün akşam çok çok azıcık sadece silinince pembe ve bugünde kahverengi lekenlenmem oldu.Normalmidir yoksa Allah korusun düşük mü başlıyor.Gerçi Alahım ne verirse bri bildiği vardır sabretmek boynumun borcu,ama bileniniz varmı,lekelenme tarzında hafif kanam normalmidir.Çamaşırıma gelmiyor yalnızca silince mendile geliyor.Bu kadar müjdelihaerler asla gölge düşmesin,ama ne yazışırsak herbirimize bri bilgi olur diye düşünüyorum.

burcummmm nasıl gidio btanem heycanlısındır şimdi sen anlatsana neler hisswediosun bide sen nekadarlık ewliydin
bu ay ilk defa hiçbişeye dikkat etmedim yumurtlam günümü bile hesaplamadım bu ayda olmassa pressed mıydı ne bide ovulasyon testi aiıp deniycektım kısmet b u aya oldu.yumurtlama günümü hesaplamadım rastgele ilişkiye girdim ama hiç aklımdan cıkmadı acaba hamile kaldımmı acaba oldumu şimdi allahtan stres yapmayım dedim yanı stres yapmamış halım bu:laugh:

günaydın kızlar
canım şiddetli bir ağrı ve giderek kanama kırmızıya dönüşüp artmıyorsa normal..ki anlatımından bana normal gibi geldi..bebek rahimde tutunmaya başladığı için kılcal damarlarda çatlama ve buna bağlı da böyle önemsiz kanamlar yapıyor..merak etme kendine dikkat et

bitanem sakin ol benm kuzenimdede gelmişti ilk ay normalmiş vücut alışıo ya adet olamadın ya sakin ol moralini bozma.. bi sorun olmaz rabbimin izniyle..

bende bu ay hesaplamadın bişey..ama insanın aklından çıkmıo olurmu diye.. allahım inşallah banada nasip eder ve isteyen herkese.... eşin naptı duyunca..

Şehnazım ,Aslı gökçem çok etşekkür ederim.En ufak bir sözünüz bile benim için çok önemli.Evet Şehnazım çok az miktarda sadece silinince geliyor.Umarım dediğin gibi yerleşmeve rahim genişlemesi kaynaklıdır.Sabretmem gerekiyor biliyorum,her türlü sabrediyoruz işte canlarım.Allahım büyük,neler yaratmış,ne akılalmaz sırları var.Hepimzi için en hayırlısını diliyorum.Szileri kardeşim gibi seviyorum.