Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar 2010 yılının ocak ayı uğurlu geldi sanırım.allah artırsın diyelim.biza ve burcums tebrik ederim sizleri.allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder rabbim.allah bekleyen arkadaşlarımıza versin inşallah...

biza ve burcums sizi cok tebrik ediyorum.saglikli bi hamillelik gecirmeniz dilegiyle
bende bugun cok sevicliyim kiz kardesim dogum yapti anne olamadim henuz ama teyze oldum.3.950 gram dunyalar guzeli bir kizi oldu.cok mutluyum

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz elma şekerlerimmmmm
ben sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorumm
mercimeği görmeye gidicess bakalımmmm
öptüm hepiniziiii

canm nekadar heycanlısındır şimdi rabbim sasğlıcakla kucağına almak nasip etsin inş bizede dua et olurmu

bizacm çok duaettim sana rabbim busefer bişi olmasın bebişine tutunsu annesine inş diye allah tamamına erdirsin bitanem aklına kötü şeyler getirme çok dikkat et gerekiresede hiç bir iş falan yapma şu 15 günü falan bol bol dinlenerek geçir rabbim korusun bebişini sağlıcakla kucağına al inş darısı da bize inş

kızlar yarın için bana dua edin işimde bölüm değişikliği yapmak için görüşmeye gitcem banada bunun için dua edin olurmu

inş canım rabbim gönlünden geçen bütün hayırlı dileklerini kabul etsin inş

amim canım seninkid bayağı büyüdü rabbim sorunsuz bir hamişlik versin sende sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş

biza ve burcums sizi cok tebrik ediyorum.saglikli bi hamillelik gecirmeniz dilegiyle
bende bugun cok sevicliyim kiz kardesim dogum yapti anne olamadim henuz ama teyze oldum.3.950 gram dunyalar guzeli bir kizi oldu.cok mutluyum

canm hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün darısı başimiza inş