canım bır ara banada olmuşdu her seferınde hamıle olduğumu düşünürdüm.çok düşünmekden sınır sıtresdende olabılır.yada içdiğin bi ilaç etkılıyebılır.
ama ınşşşş canım hamılesındır.test yaptır ıstersen 1 hafta olmuş yanı sonuçu bellı olur.
dualarım senınle canım .bızede haber vermeyı unutma canım
insallah canim bakalim biraz daha beklemek istiyorum hayalkirikligina ugramak istemiyorum testen sonra cok korkuyorum. hayirlisi neyse o olsun diyorum herzaman icin. hepimiz icin hayirlisi. öpüyorum hepinizi.
canım bende geçen ay yaşadım bunu 3 gün geldi normalde 6 gün gelirdi hamiş olduğumu düşündüm ama yok maalesef inşallah hamişsindir canım allah sanada versin olmayanlara versinn
merhaba arkadaşlar ben yen, üyeyim.1.5 senelik evliyim yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık heyacanla hamile kalıcağım günü bekledim geçen ay hamile kaldım ama sevincim kursağımda kaldı bebğimi düşürdüm.kürtaj falan olmadım kendiliğinden düştü doktor 3 ay korunmamı önerdi ama korunmuyorum hamile kalmayı çok istiyorum
merhaba arkadaşlar ben yen, üyeyim.1.5 senelik evliyim yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık heyacanla hamile kalıcağım günü bekledim geçen ay hamile kaldım ama sevincim kursağımda kaldı bebğimi düşürdüm.kürtaj falan olmadım kendiliğinden düştü doktor 3 ay korunmamı önerdi ama korunmuyorum hamile kalmayı çok istiyorum
Canım gerçekten çok üzüldüm bebeğini düşürmene, ama mutlaka bunda da bir hayır vardır. O geleceği günü biliyordur merak etme sen. Doktorunun dediğini dinlemeye bak derim, senin için en iyisini o söyler yine. Düşünsene yıllarca bebeğe kavuşamayanlar var, o duyguyu hiç yaşayamayanlar var. Allah büyüktür, inşallah en kısa zamanda bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun. Gönlün ferah tut, bol bol dua et, bu kötü günler de geçecektir göreceksin. Sevgilerimle...
Merhaba!
Birau gec kaldim ama oldun. Bende hamile kalmak istiyrum dogum kontrol haplarini birakali 3 ay oldu ama tik yok. Benim sorunum bu konuyu kafama cok takmam aman kisir miyim olmayacak söyle böyle, esim cok sakin olmazsa napalim sen varsin yeter diyor 🙂 bu beni biraz sakinlestirse bile tekrar basliyor benim korkularim yogaya falan mi baslasam acaba???