Günaydın kızlar, Selzeh in yazdıklarını okudum, o öyle düşünüyorsa saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok, ben aynı düşünmüyorum. Kendi adıma günde yüzlerce kez içimden geçirdiğim şeyleri yüksek sesle söyleyebildiğim bir yer burası, ayrıca okula giderken adres belli olsun diye belirlenen yerler vardırya arkadaşlarını orada bulacağından emin olduğun tıpkı öyle biryer, biliyorumki hep bikaç arkadaşım burada ve kafamı dağıtmak sorunlarımı paylaşmak için hazırlar. Ben rahim filmi çektireceğimide eşimin sperm testine gittiğinide annem hariç sadece sizlerle paylaştım. Komşuluğun bunca azaldığı bir dönemde böyle samimi insanlar olduğunu ve onlarında burada olduğunu bilmek bile çok güzel. Evet bebeğim olmasını çok istiyorum fakat bu site ve konuştuklarımız isteğimde en ufak bir değişiklik yapmıyor aksine yalnız olmadığımı tekrar tekrar anlıyabiliyorum, bu bile iyi geliyor, her zaman hayırlıysa olsun diyordum hala da öyle diyorum. Sizlerle paylaşmak çok güzel iyiki buradayım ve iyiki varsınız....