Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaaa olurmu arkadaşım hayır kusura bakmadım........
canım yaaaben bi daha denemek istiyorum ama korkuyorum senin gibi bu ayın sonunda yumurtlama dönemine giriyorum bidaha denicem bu seferde olmzsa bi problem var diye düşünmeye başlıcam bi sonraki adet dönemim 18 şubat ben biha listeye girip çıkmamak istiyorum işlllll

inşallah canım. yumurtlmayı takipmi ettiriyosu n preespeed mi kullanıyosun. bazen takvime uymuyo yumurtlama tarihi benim arkadaş var hep adete yakınken bebebk olmaz di iş yapıyo 3. bebeğe hamile şuan

amin canım inşallah sen gebe kalmak için tedavi yada evde bişiler yapıyomusun, tabi bu arada regli olduğunu biliyorum şu an,bitince bişiyler yapmayı düşünüyomusun
yok canim dr bana mart a nisan a kadar bekleyelim olmazsa yapariz birseyler dedi benim önce prolaktinim yüksekti o yüzden olmuyordu simdi düzeldi 8aydir normal degerin de ve hala olmuyor simdi ozamana kadar birsey yaptigim yok canim

inşallah canım. yumurtlmayı takipmi ettiriyosu n preespeed mi kullanıyosun. bazen takvime uymuyo yumurtlama tarihi benim arkadaş var hep adete yakınken bebebk olmaz di iş yapıyo 3. bebeğe hamile şuan
ya ben yumurtlamayı takip ediyorum adetimden 15 gün sonrasına bakıyorum artı eksi 3 modu ona göre ayarlıyorum zaten nette fertil hesaplayıcılarda var ordanda bakabiliyosun

yok canim dr bana mart a nisan a kadar bekleyelim olmazsa yapariz birseyler dedi benim önce prolaktinim yüksekti o yüzden olmuyordu simdi düzeldi 8aydir normal degerin de ve hala olmuyor simdi ozamana kadar birsey yaptigim yok canim

geçmiş olsun canim hiç bişey yapmasan bile eşine keçi boynuzunu içir yedir pekmezinide tabi
çok faydasını göreceksin bak kendinde ye keçiboynuzunu ve pekmezini birde adet biterbitmez işyapmanın faydasıda oluyomuş rahim aşağıda oluyomuş.

Son düzenleme:
ya ben yumurtlamayı takip ediyorum adetimden 15 gün sonrasına bakıyorum artı eksi 3 modu ona göre ayarlıyorum zaten nette fertil hesaplayıcılarda var ordanda bakabiliyosun

balamda tüp bebk tedavisi olmuştu onun ve arkadaşlarının yumurtalarını 20. günü toplamışlar ve sanada keçiboynuzu pekmezini kendisini eşinede aynısını suyunu tavsiye ederim. eşlerde bişi olmasa bile sprmin gücünü artırıcı etkisi varmış.

normal pekmez olmazmı şeker yaa keza pekmezin hasını bizimkiler kendi elcağızlarıyla yapıyoda karaüzüm pekmezi onu yesek ıyykkk gerçi ben hiç sevmem bolluk olunca insan sevmezmiş elindekini

sagol canim birde pekmez deneyelim bakalim ne olacak bu ay:laugh: