Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Vahide-m bu nasil guzel nasil umut verici bir hikayedir canim ya.. dagilmis durumdayim su anda Allahtan kocam evde degil icimden geldigince okuyup agladim.. umutsuzluktan degil cok duygulandim bu yazidan..bu yaziyi yazan annenin kalemine saglik..

Mucize, nesli84, sammy-haa sizler nasilsiniz canlarim?
valla iyi diyelim iyi olsun ne güzel karda yağıyo eve tıkıldık kaldık yani ben şu an adetliyim salı günü bazı hastalıklarım için doktora gitcem eylül ayında yaptırdığım smear testinde bişi yokmuş allahtan kanser riskin yok dedi zaten rahim ağzı kanseri aşısı oluyorum ama vajinal akıntımdan dolayı mantar olduğunu söyledi doktor kafamı onlara takıyorum şimdi en azından muayene olamıycak olsam bile regl dolayı sorcaklarım var hazır gitmişken aklınızda sorular varsa onlarıda sorar size söylerim 🙂

Merhaba yazgülü24 canım sağol iyiyim.Düne nazaran daha moarlliyim.Biliyorsun canım dün gittiğim kadın doktordan hiç hoşlanmadım,ben olsam bu miyomla hamile kalmana izin vermezdim dedi.Oysaki ilk doktor miyom için birşey yapılamaz ancak menepozda yokolur dedi,hormonların en aktif olduğu yaşta miyom yokolmaz dedi.Ama bu moralii bozdu yok düşük olabilir yok erken doğum çok ağrılı hamilelik vs vs çok üzüldüm ama şimdi Allahıma sığınmam gerektiğini hatırlayıp düzeldim.Ya Rabbimden yardım diliyorum bekliyorum canım.

ne guzel kiz karin tadini cikartin iste.. zaten hafta sonu kar topu oynayin 🙂

gecmis olsun canim insallah doktor herseyin yolunda oldugunu soyler sana..

benim su anda soracagim yok ama o gune kadar olursa yazarim liste halinde 🙂

Evet canim biliyorum doktor moralini bozmustu ama sen yine sana yakisan sekilde toparlanmissin fistigim.. sende moral bozarsan bizler ne yapalim psikolog moralli olsun ki bizde olalim degil mi bitanem 😉

ne guzel kiz karin tadini cikartin iste.. zaten hafta sonu kar topu oynayin 🙂

gecmis olsun canim insallah doktor herseyin yolunda oldugunu soyler sana..

benim su anda soracagim yok ama o gune kadar olursa yazarim liste halinde 🙂
zaten muayene etmek istesede vajinal muayene yapamıycak regl olduğum için 2 litre suyu içip öyle gitcem
çok mkomik oluyo ultrason muayenesi 🙂) karnın zaten su dolu bi de oturun bekleyin diolar oturunca daha kötü oluyosun ben zaten daha önceki test sonuçlarımı bide başka doktor baksın diye gitcem

canim regl olurkende yapabiliyorlar vajinal muayene.. yani reglin 3.gunu yapilan var bi tane..Ama senin onun icin gitmeyeceksin galiba degil mi?

deli 🙂 likir likir olur insan ben 2 litre su icsem tuvaletten cikmam 😀😛iha: