benimki şimdilik memnun daha artarsa ozaman işim zor daha fazla alma dikkat et diyo ama son 1 haftadır ne bulursam yiyorum göbüşüm kocaman oldu
bebek yerine yağ dolduruyomuşum 😛iha:😛iha:😛iha:
canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
hayırlısı olsun canım benim, olacak elbet vakti zamanı var demekki. geçen şu tefriciye duasını söylemişlerdiya sırayla hepimize okusak 4444 tane ne dersiniz?
hayırlısı olsun canım benim, olacak elbet vakti zamanı var demekki. geçen şu tefriciye duasını söylemişlerdiya sırayla hepimize okusak 4444 tane ne dersiniz?
aysegulcum lutfen uzulme bende bir yildir bu negatifi cok gordum senin dedigin gibi isyan etmedim umut etmeye devam canim herseyin bi vakti var.
dilegim sanada tesekkur ederim beni listeye eklemisssin.