Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım

canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım

hayırlısı olsun canım benim, olacak elbet vakti zamanı var demekki. geçen şu tefriciye duasını söylemişlerdiya sırayla hepimize okusak 4444 tane ne dersiniz?

bende çıkıyorum kızlar popom ağrıdı valla burda oturmaktan tv karşısına uzanıp dinlendireyim bari
😀

ayşegülcüm bunca insanın yürekten duası varken arkamızda hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza , sabırla bekleyelim sadece, eşinle karamsarlığa kapılmayıp destek olun birbirinize...

aysegulcum lutfen uzulme bende bir yildir bu negatifi cok gordum senin dedigin gibi isyan etmedim umut etmeye devam canim herseyin bi vakti var.
dilegim sanada tesekkur ederim beni listeye eklemisssin.

canım benım lütfen üzülme hep yanındayız canım çok zordur tahmın edebılıyorum ama sabır canım olucak ınanıyorum ben hakkınızda hayırlısı olsun