I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.341 dileğimm' Alıntı: hoşgeldin canım, sanırım bu iyiye işaret, bu hormonu gerekli seviyeye çıkardıklarında hamile kalabilirsin değilmi doğrumu anladım ben😕 Genişletmek için tıkla ... evet hayatım hormonu normale seviyeye çekecek dr zaten sorun yoktu hamile kalmamda kürtajdan sonra düzenim bozuldu benim
dileğimm' Alıntı: hoşgeldin canım, sanırım bu iyiye işaret, bu hormonu gerekli seviyeye çıkardıklarında hamile kalabilirsin değilmi doğrumu anladım ben😕 Genişletmek için tıkla ... evet hayatım hormonu normale seviyeye çekecek dr zaten sorun yoktu hamile kalmamda kürtajdan sonra düzenim bozuldu benim
dilegimmm Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.342 incemeşe' Alıntı: evet hayatım hormonu normale seviyeye çekecek dr zaten sorun yoktu hamile kalmamda kürtajdan sonra düzenim bozuldu benim Genişletmek için tıkla ... anladım, hadi bakalım hayırlısı olsun istediğin zaman versin Allahım bebişinizi sağlıkla inş.
incemeşe' Alıntı: evet hayatım hormonu normale seviyeye çekecek dr zaten sorun yoktu hamile kalmamda kürtajdan sonra düzenim bozuldu benim Genişletmek için tıkla ... anladım, hadi bakalım hayırlısı olsun istediğin zaman versin Allahım bebişinizi sağlıkla inş.
I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.343 işyerinde daha hızlı yazıyorum normal bilgisayarda evdeki ufacık notboook zorlanıyorum yazmakta sizler neler yapıyosunuz kızlar
işyerinde daha hızlı yazıyorum normal bilgisayarda evdeki ufacık notboook zorlanıyorum yazmakta sizler neler yapıyosunuz kızlar
I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.344 dileğimm' Alıntı: anladım, hadi bakalım hayırlısı olsun istediğin zaman versin Allahım bebişinizi sağlıkla inş. Genişletmek için tıkla ... saol canım benim herkesinkini versin yaşilerleyince panikiliyo insan ben 34 yaşındayım eşim 42 o yüzden acele ediyoruz ...ama önemli olan hamile kaldığını bilmek
dileğimm' Alıntı: anladım, hadi bakalım hayırlısı olsun istediğin zaman versin Allahım bebişinizi sağlıkla inş. Genişletmek için tıkla ... saol canım benim herkesinkini versin yaşilerleyince panikiliyo insan ben 34 yaşındayım eşim 42 o yüzden acele ediyoruz ...ama önemli olan hamile kaldığını bilmek
I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.347 kızlar kalabalıklaşmaya başladıkkk akşam vakti ne güzell benim koçiş geç geliyoo siiznkiler nerde bu saatte
kızlar kalabalıklaşmaya başladıkkk akşam vakti ne güzell benim koçiş geç geliyoo siiznkiler nerde bu saatte
I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.348 ayşegüüll' Alıntı: meraba kzlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin fıstık iyiz sen nasılsın
ayşegüüll' Alıntı: meraba kzlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin fıstık iyiz sen nasılsın
dilegimmm Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.349 benimki 3-11 bugün ama 5 de işe gitti, her an geri gelebilir 😀 çok çalışıyo çookkk
I incemeşe Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #33.350 valla benimki en erken gece 10 da geliyoo anam benim koca yüzü gördüğüm mü var offf offf