Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız.ben bugün tam 10 haftalık oldum.çok stresliyim.daha önce 2 tane bebeğimin kalp atışları durdu karnımda.o yüzden doktora gitmek için sabrsızlanıyorum.hiç hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini ama daha erken sanırım demi kızlar.tedavim devam ediyo.hergün göbekten kan sulandırıcı iğne yapılıyo.tedavisini buldum ama inşallah bişey olmaz dimi kızlar.biraz teselli verin ne olur.

canım benim , kendine dikkat et, dua etmeye devam et ve doktoruna güven , rabbim hakkında hayırlısını verecektir...

Allahım bebeğini sana bağışlasın...... senin durumunda olup bebek sahibi olan çok......
tedavini aksatma.... inş...kucağına aldığınızıda duyarız......

kızlar test yaptm negatif çıktı yarnda sonucun ne çıkacağı belli artk çok üzgünüm ben biraz çıkyorum kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum

ayşegül canım hemen üzme kendini regl olana kadar yada kan testinde negatif çıkana kadar ümit var demektir, sadece dua et canım. hakkımda hayırlısı diye dua et...

aşkısı bu kez kucağına alırsın inş. bebişini sağ salim.

Kapı açılır sen yeterki vurmayı bil ! ... Ne zaman ? Bilmem ! Yeterki o kapıda durmayı bil.

Duaya devam ,rabbimiz meleklerimizi gönderene kadar....

adaşım bu ne güzel bi dua yürekten bi AMİİNNNNN diyeyim

süperim biza, ayşegüle canım biraz sıkıldı, hemen ümidini kaybetmesine üzüldüm, dün selzehin paylaştığı hikayeyi oku ayşegülcüm tekrar tekrar, 3 cm lik kist den ameliyat olması gerekirken hamile kalmış kadın, hayat süprizlerle dolu, ama isyan etmemek sabırla duayla beklemek gerek...

ayşegüle bende diyorum ama bende ondan farklı değilim. sanki bidaha bebeğim olmucakmış gibi............ümitsizliğe kapılıyorum...

bazende kendi kendime kızıyorum kendine gell diye :n028:
dua ediyoruzzzzzz inşallah bende burda birgün müjdeli haberi vereceğim diyorummmmmmmmmm