Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız gözlerimden akan yaşları tutamıyorum, çok etkilendim vallahi, kainat dualar üzerinde duruyor, bu anlatılana inanmamak mümkün değil, bende başlıyacağım bu tevriciyeye. allah geri çevirmez inş.

selzeh canımmmm yazdığın yazı muhteşem, içim ürperdi ve gözlerim doldu. ya ben de allah nasip ederse bu duayı okumak istiyorum hayırlısıyla.bugün olmasa yarın kabul olur, yeterki dualarla allahtan isteyelim.

canımmm inş. meleğin gelmiştir.

zelzehim muhteşem bir yazı ellrine sağlık canım benim inş rabbim hepizin yüzünü güldürür inş hepimiz hamiş oluruz en kısa zamanda allah için hiç bişey imkansız deği

canım yazı çok güzel çok duygulandım evet dua bütün kapıları açar tüm yüreğimizle dua edelim Rabbim hayırlısını nasip etsin

kız gözlerimden akan yaşları tutamıyorum, çok etkilendim vallahi, kainat dualar üzerinde duruyor, bu anlatılana inanmamak mümkün değil, bende başlıyacağım bu tevriciyeye. allah geri çevirmez inş.

canım basla ınsallah kabul olur

canım benım baslayabılırsın ıstersen uzun ama yavas yavas bıter ınsallah
ınsallah gelmıstır tatlım sagol

zelzehim muhteşem bir yazı ellrine sağlık canım benim inş rabbim hepizin yüzünü güldürür inş hepimiz hamiş oluruz en kısa zamanda allah için hiç bişey imkansız deği

evet canım Allah ım ol dedımmı olur

canım yazı çok güzel çok duygulandım evet dua bütün kapıları açar tüm yüreğimizle dua edelim Rabbim hayırlısını nasip etsin

amın canım benım