Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi inş sen bu gayretle vericen kiloları canım inş sağlıklı bebeşin olur sen sadace moralini yüksek tüt gerisi gelir bizde dua ediyoruz sana rabbim gönlünden geçen bütün hayırlı dileklerini kabul etsin inş bizde bir hamiş oluruz tatlm ineriz en aşağı listeye toplam kaç kilo vermeyi düşünüyosun inş verirsin biran önce

canım ben 1.5 yılda 30 kilo aldım gizli şekerden..şimdi 8 aydır spor yapıyorum 14 kilo verdim..yani 16 daha lazım eski kiloma dönmem için🙂 gardrop bekliyo öyle sahibini valla🙂

canım ben 1.5 yılda 30 kilo aldım gizli şekerden..şimdi 8 aydır spor yapıyorum 14 kilo verdim..yani 16 daha lazım eski kiloma dönmem için🙂 gardrop bekliyo öyle sahibini valla🙂

Ben geldiiiimmm ,ah i de ben kilo verebilsemmmmmmmmm , çok fena durumdayım ,kesin kilodan olmuyor benimkide , ama tatlı,çikolata gördümmü dayanamıyorumm

selam kıslarrrr
ben ve mercimek geldikkk
teyzelerini öslemişşşşşşş 😀 kaymaklı mercimekkkk
ama şu her seferinde atma şifre isteme olayı sıkıyo beni giresim yok hiç 🙁
yetkililer duyun lütfen her sitede olan beni hatırla kısmı olsunnnn
en azından belirli bir süre

yazım gülümm bitanecik arkadaşım test yapmışsın ve çıkmamamış
yaa napiosun sen kendinide bizide neden üzüosun benim 6.günde bile okadar silikti ki ikinci çizgi emin olamadık kan testi yaptırdık
çıkmaması erkenden çok normal bebeğimm nolur üzme kendini bende mercimekde burdaki diğer melişlerde çokkkk üzülüyoruz ozaman

aynennn katılıyorum chatlak kurabiyem , baksana 12 kişi online ikisi login neden çünkü diğerlerinin şifreleri atmış, beni de atıyor sürekli ,psikopat oldum vallaaaaaaa

mercimeği de seni de severim bennnn, nasılsın bakalım nasıl gidiyor annelik