ıyıyım bende sagol canım sıkıcı bırgun bugun oyuzden keyfım yok fazla onun harıcınde ıyıyım bılgısayarımda vırus var arada gırebılıyorum sadece kalabalıgız yıne bugun
kızlar bende idare ediyorum,bol bol yatıyorum,hap ii geldi,bel ağrılarım çok azaldı,inş sadece ağrı kesici tesiri yapmamıştır da tedavi edici olmuştur.cumartesi yeniden doktora gidecem nolur dua edin,ultrasondaki kanama geçmiş olsun,kanamam yok ama bel ağrıları korkutuyır beni...bebişimi gördükten ve yaşadığını öğrendikten sonra ondan ayrılmak çok zor olacaktır.
canlarım ya ben bişey soracağım siz birlikte olduktan sonra nezaman yataktanı kalkıyorsunuz.ben yarım saat yatıp hemen kalkıyorum ve duşumu alıyorum acaba çok erkenmi yataktan kalkıyorum ya yumurtlama günlerimdeyim aciiiill cvp
ıyıyım bende sagol canım sıkıcı bırgun bugun oyuzden keyfım yok fazla onun harıcınde ıyıyım bılgısayarımda vırus var arada gırebılıyorum sadece kalabalıgız yıne bugun
kızlar bende idare ediyorum,bol bol yatıyorum,hap ii geldi,bel ağrılarım çok azaldı,inş sadece ağrı kesici tesiri yapmamıştır da tedavi edici olmuştur.cumartesi yeniden doktora gidecem nolur dua edin,ultrasondaki kanama geçmiş olsun,kanamam yok ama bel ağrıları korkutuyır beni...bebişimi gördükten ve yaşadığını öğrendikten sonra ondan ayrılmak çok zor olacaktır.
midem iiye gidiyor,bulantılarım çok azaldı,mide ağrılarım da daha ii,annem de yanımda bana bol bol güzel yemekler yapıyor bunun da etkisi var tabi,bi de 10.haftaya geldik bulantıların falan azalması normal di mi hamişler,ya biz böleyiz işte mide bulantısı olur korkarız,olmaz niye olmuyor diye korkarız.🙂
selam canım kısmet ne zamansa ozaman gelır tatlım sakın olmadı bu ayda dıye strese gırme bılıyorum kırıklık onu atlatmak zor ama ıyı tarafından dusun saglıklı olacaksa gelsın tatlım unutma hıc bunu
Slm canim.. dogru soyluyorsun ama ne bileyim ister istemez umutsuzluga kapiliyor insan.. Tek cizgi gormek istemiyorum artik yaaa 🙁 eger birgun hamis kalirsam sirf cift cizgi goreyim diye her hafta test yapicam hehehe 🙂
yazım gülüm bidenem hoş geldin
daha gününe var ne bu umutsuzluk canım çok erken hele bir günün geçsin hem herkeste belirti olucak diye bir kanun yokki ttlım inş hamişsindir dua ediyoruz sana
Gunume var ama ne bileyim iste sabirsizlik ettim biraz hem birde testin ustunde adete 4 gun kala yapilabiliyor diye yaziyordu bende dedim ki eger varsa silikte olsa cikar demistim ama malesef 🙁🙁
Sagolun canlarim bende hep dualarimi once burdaki arkadaslarim sonra kendim icin ediyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah..
Canim cok iyi anliyorum seni insallah Allahin izni ile hic birsey olmayacak bebisine.. O annesine tutunmustur insallah.. Gonlunu ferah tut canim benim..
canım benım ınsallah gelmıstır melegın ınsallah canım benım sen dıkkat et yınede ev toplarken agır kaldırma aman canım bende ıyıyım bıldıgın gıbı bebek için ugrasıyorum 7.ayımdayım ama henuz gelmedı benım küçük yaramaz tatlım
canlarım ya ben bişey soracağım siz birlikte olduktan sonra nezaman yataktanı kalkıyorsunuz.ben yarım saat yatıp hemen kalkıyorum ve duşumu alıyorum acaba çok erkenmi yataktan kalkıyorum ya yumurtlama günlerimdeyim aciiiill cvp
canım benım ben aslında yarım saat yatıp kalkıyodum ılk zamanlar 1 saat yattıgım bıle olmustu ama olmadı yanı sen kafana göre takıl bence ben öyle yapıyorum artık canım nasıl ısterse öyle yapıyorum artık