ayyyy sabah sabah ilk konuyu açtığım mesajımı okudummm tarih 27.09.2007 çok kötü oldummm bir yandan da şükrettim çok sevindimmmmm ayy bi garip oldumm işteee
kızlar ben varım ama kimse yok
daha hastalanmadım inşallahta hastalanmam
yarın ancak gece girbilirim nete cok yoğunum yarın kendinize ii bakın dua edin bana.öpüyrum hepinizi
ayyyy sabah sabah ilk konuyu açtığım mesajımı okudummm tarih 27.09.2007 çok kötü oldummm bir yandan da şükrettim çok sevindimmmmm ayy bi garip oldumm işteee
selam kızlar günaydın canlarım ya dün giremedim buraya işlerden dolayı ne güzel mucizemde hamile kalmış çok ama çok sevindim Allah hayırlı hamilelik hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu.darısı başımıza inşallah:laugh:
kızlar ya test işini banada öğretin dün yaptığım test gece çöpten alıp bidaha baktım bideğişiklik var sanki ikinci çizgi çok çok hafif var gibi yoksa ben mi öle hayal ediyorum çok diikatli bakıca var gibi ama yok gibide
kızlar ya test işini banada öğretin dün yaptığım test gece çöpten alıp bidaha baktım bideğişiklik var sanki ikinci çizgi çok çok hafif var gibi yoksa ben mi öle hayal ediyorum çok diikatli bakıca var gibi ama yok gibide
canım bak bu günde sabret ne olur yarın gece de idrarını en az 4 saat tutmaya çalış , sabah ilk idrarından biraz yap sonra ara idrarını bir plastik bardağa al , testi onunla yap , akan idrar testi fazlaca ıslatıyor,ben böyle yapıyorum bardaktan ve ara idrarla , nette de araştırdım böyle tarif ediyorlar...