Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim onlar çalışıyor sanırım, arada ekrana bakabiliyolar ben evde olduğum için kaçırmıyorum pc deyken hiç bi yazıyı 😀
canım ben de çalışıyorum ama eve gelince size mrb demeden yapamıyorum, yani burası aile gibi aslında ama bugün bir terslik vardı.

meraba canım nasılsın ben iyiyim toparladın inş kendini canım diymi bidahi ay inş güzel haberler verirsin bize
mrb ayşegülcüm iyiyim çok şükür, toparladım inş. bakalım hayırlı haberler gelir hepimizden.

hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
canımmm iyiyim sağol bugün görüşemedik, görmedin sanırım yazdıklarımı...

sağol tatlı cadı, doğru da ben de işten yorgun geliyorum ama sizi görmeden edemiyorum.

mrs m cnmm noldu kim kızdırdı seni nasılsın bakalım napıosunn cnm
aslıgökçecim slm vermiştim kimse almadı nerdeyse ona üzüldüm. çok sağol canım iyiyim umarım sen de iyisindir.

bilmiyorum ki başim ağrıyo canm sıkılıyo hiç keyfim yok sizinle sohbet etmek istiyorum ama kimsenin laf attığı yok selam sabah almıyosunuz küsmüsünüz bana yoksa
al benden de o kadar canım, neyse görüşürüz...

hepinizi öpüyorum

wowww bende adyımartık 🙂 inşş güzel haberler duyarıss kızlar

inş iyi gelir canım bukadar kişi dua ediyoruz senin için rabbim kabul edecektir hiç merak etme sen bitanem inş sağlıklı birde oğun olur en kısa zamanda

canım benim toparlamana çok sevindim seni ablama anlattm 4 günü geçti falan diye oda hamile kalması yakındır onu bahara kadar heran hamile kalabilir korusun kendini dedi üşütmesin ayaklarn sıcak tutsun bide hamile kalmıycam düşüncesini aklına bile getirmesin dedi çünkü adetin gecikmesi vücüdun çocuk aramasndan oluyomuş canm inş dediği gibi yakında hamiş olursun dualarımdasın canm

selamm kimse yokmu,arkadaşlar benim miyomum varmış.bu çok kötü birşeymi.doktor gözümü korkuttu bir an evvel tüp bebek yap diyor ben ne yapacağımı şaşaırdımçne olur bana yardım edin

selamm kimse yokmu,arkadaşlar benim miyomum varmış.bu çok kötü birşeymi.doktor gözümü korkuttu bir an evvel tüp bebek yap diyor ben ne yapacağımı şaşaırdımçne olur bana yardım edin

dr sadece miyom var diye tüp bebek dedi canım tehlikeli boyuttamı acaba ben sana yardmcı olmayı çok isterdim başka bir dr daha git derim ben çünkü bazı dr tüp bebek merkezleriyle anlaşma yapıyorlar böyle şeyler de oluyo sen sakin ol ve başka dr daha git bence çünkü miyomu olduğu halde hamile kalan çok kişi tanıyorum ben canım

canım neden tüp bebk demiş hemen anlamadım yanlış hatırlamıyosam mucizemdede vardı hamile kaldı
ayşegül merhaba canım.inan bende alt üst oldum.şimdiye kadar farklı sebeplerden olmadığını söyleyen oldu.sperm kalitesi hormon değerleri vs.gibi.ama hiç biri bu kadar net tüp bebk demedi.rahim duvarını kplayabilirmiş ve acele etmeliymişiş.çok moralim bozuk.perişan oldum dünden beri.mucizem burdamı acaba?bir doktora dah görünecğim sonrada tüp bebğe başvuracağım.Allahım bir mucize verse.