canım 34 yaşındayım ben eşim 42 yaşında 3,5 yıllık evliyim ilk sene rahim ağzı kanseri teşhisi konuldu 1,5 yıl onun tedavisiyle uğraştım sonra bebek istedik olmadı aşılama yöntemien başvurduk ancak 3 cü aşılamada tuttu.. ama en güzeli kadının rahminin olması bence hiç bişiyi kendinize sorun yapmayın lütfen sonuçta bütün organlarımız var ben bebeklerime üzüldüm ama kendimi rahmimin varlığıyal teselli ettim artık napim şimdi tamamen normalim
bizdede yaş sorunu var canım, eşim 40 ben 32 yaşındayım geçen yıl eşimin sperm sayısı sadece tüp bebeğe yetecek kadar azdı, bu yıl tetkiklere yeniden başladık bakalım ne olacak, belki benim tüplerimde sorunlu ama 2 aydır iltihaptan ötürü fikm çektiremiyorum 🙁
canım 34 yaşındayım ben eşim 42 yaşında 3,5 yıllık evliyim ilk sene rahim ağzı kanseri teşhisi konuldu 1,5 yıl onun tedavisiyle uğraştım sonra bebek istedik olmadı aşılama yöntemien başvurduk ancak 3 cü aşılamada tuttu.. ama en güzeli kadının rahminin olması bence hiç bişiyi kendinize sorun yapmayın lütfen sonuçta bütün organlarımız var ben bebeklerime üzüldüm ama kendimi rahmimin varlığıyal teselli ettim artık napim şimdi tamamen normalim
canm benim çok üzüldüm zor günler geçirmişsin inş en kısa zamanda yeniden hamiş olup sağlılıklı bebişlerin olsun canım artık yanlız diğilsin dualarımız seninle canım allah gönlüne göre versin