Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

chatlak canım tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim çok sevindim senin adına canım.bu ballı çörek otu karışımını nasıl hazırladın canım bi deniyeyim şunu

CANIM BİTANEM BENİM YA BENİ ŞIMATIYORSUN YENGEM ÖLE DİYO GERÇEKTEN ÖLEMİYİM ACABA BEN SİZİ ÇOK SEVİYOUM BEN YAAAAAAAAA MUCİZEM SÜPER Bİ VARLIKSIN NEDİYİM Kİ

canım elmalı kurabiyemmm çokkk saol bebemmmmmmm

sorma kıpır kıpırrr ne kelime canımmm
çokkkkk saol inş allahım en kısa zamanda yaşatsın hepinize tüm olmayanlara

allahım tamamını erdirsin canım benim inş rahat bi hamişlik geçirirsin

inşş bebeğim çok saol darısı başınıza inş..

tatlım preseedi nerden aldın??

canım ben ebaydan sipariş ettim 1 haftada geldi kargo ücreti yok 46 tl yanında da 25 adet ovulasyon testi geldi onlarlşada takip ettim

evet canım haklısın bende buay ozamn 9.günden başlayayım çalışmalara tabi kısmet canımcım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum minik faremmmm🙂

başla başla bebğim işleyen demir ışıldarmışşş 😀

chatlak canım tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim çok sevindim senin adına canım.bu ballı çörek otu karışımını nasıl hazırladın canım bi deniyeyim şunu

bebğim nette aratırsan bulursun
çörek otu tarçın bal karıştırılıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniliyo adetinin 3.günü başlayıp 2 hafta yapıosun yumurtlatıyomuşşş ben bir hafta yapabildim ama 🙂

[sıze=3]chatlak canım tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim çok sevindim senin adına canım.bu ballı çörek otu karışımını nasıl hazırladın canım bi deniyeyim şunu[/sıze]

kurabiyem ismini yazınca hemen çıkyo adtin 3 başlıyosun 12 .kesin bırakman lazımmış devam edersen bebişe zarar verebiliyomuş eğer tutmazsa ki inş tutmuştur bebeğim bende yapmay düşünüyorum

Chatlak tekrar tekrar gözün aydın mercimek anası.Bak artık Ocak annesisin.Yeni yılda yeni anne adayısın.Arkandan gelelim inşallah yavrum.