Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANM PAZATESİ TEST ALALIM SALI YAPALIM ZATEN CESARETİM GİTİİ BİRAN ELLERİM TİTREYE TİTREYE NASIL YAPICAM TESTİ BİLMİYORUM 😛iha:

inş fazla bekletmez melişin canm biran önce gelir bizde 2 senedir istiyoruz ama bizdede tık yok daha bakalm ksmet gelicek birgün ama nezaman inş yakındadır

CANM PAZATESİ TEST ALALIM SALI YAPALIM ZATEN CESARETİM GİTİİ BİRAN ELLERİM TİTREYE TİTREYE NASIL YAPICAM TESTİ BİLMİYORUM 😛iha:
Tamam Salı günü yapalım gülüm.Sende son derece büyük bir inançla yapacaksın.İnanacağın şey şu,Allahım inşallah bebişim vardır ama hayrılıysa şu an vardır,hayrı olmayan bri dönemde ise daha sonraki bir zamanda olsun yarabbim diyerek açacaksın.Hayırlı ise gelsin değilse az daha beklesin sağlıkla gelsin diyeceksin.Anne olacak kişi kuvvetli olmalı,sende öyle olacaksın,bende.Olmazsa bir daha olmayacak diye birşey asla yok,asla.

canım yaaaa sözlerin ilaç gibi geliyo bana kız senin kocan yaşadı valla hiç yaşlanmaz yanında olan keşke hep yanın olsam senin seni tanımıyorum ama çok iyi geliyosun bana hamiş olsan bile bırakma bizi sakın tamam mı canm benim sayende psikoloğa gitmekten vaz geçtim ciddi ciddi düşünüyodum ama sen varsın gerek kalmıyo iyiki varsın canım

canım iyiyim bende tşk.hafta içi çalıştığım için hafta sonuda dinleniyorum işte.bide zamanımı bekliyorum tabi benim daha çooook var 7 şubat.
negüzel ben cumarteside çalışıyorum 4e kadar malesef olsun canım sounda bizlerindeolacak Allahın izniyle bende zamanımı bekliyorum benimde malesef çok var 17 şubat hayırlısıyla bekleyelim inşallah da gelsin meleklerimiz 🙂