Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bekleriz canım benim yeterki güzel haberler ver bize inş rabbim bebişini vermiştir buay tatlım benim

Çok sevindim canım senin adına,rahat geçmesi ne güzel,hamileliğin tadına var.Patronundan da Allah razı olsun.Yavrun karnında mutlu mutlu büyüsün,sonra da kucağında büyüsün.
sağol canımcım ALLAHIM SİZE DE BÖYLE NASİB ETSİN İNŞALLAH.ama çok kilo aldım yaaa daha şimdiden🙂68 kilo olmuşum tombik bi anne olucam galiba🙂

tamam canım benım beklerız tabı sen gelısmelerden haber ver yeter dularımız senınle bıl yeter

canım benim tabiki bekle.bizde senle beraber beklerizzzz.sen nasıl için rahat edicekse öle yap .her türlü yanındayız.ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDENDE

sağol canımcım ALLAHIM SİZE DE BÖYLE NASİB ETSİN İNŞALLAH.ama çok kilo aldım yaaa daha şimdiden🙂68 kilo olmuşum tombik bi anne olucam galiba🙂
Anlayışınzı için sağolun arkadaşlarım.Canım olsun tombik ol,yeterki sağlıklı olun bebiş ve sen.Ben senin söylediğin kilonun kendi kendime bile üstündeyim.

CHATLAKKKKKK canımmmmmmmmmmm şimdi gördüm aman allahıııımmmm inanamadım gözlerim. Beklediğin gün nihayet geldi çattı demek, çok şüküüüüüürrr.... Tebrik ederim canımmmm allah sağlıkla kucağınıza versin canım