dahada düzleicek merak etme canım rabbim seni ferahlatsın en kısa zamandada annelik duygusunu tattırsın canım benim dualarım sizinle sizde bana edin olurmu
Tatalı cadım çok çok teşekkür ederim tüm güzel sözlerin için.kan testi için de bekleyeyim diyorum gülüm.Şöyle daha doğrusu önce idrara yapayım diyorum,sonra ardından kan testi.
dahada düzleicek merak etme canım rabbim seni ferahlatsın en kısa zamandada annelik duygusunu tattırsın canım benim dualarım sizinle sizde bana edin olurmu
hoşgeldin canım hamişim hamiş olduğun halde hala bizimlesin çok saol rabbim seana en kolay doğumu versin bi solukta kurtar inş iyiki varsın dualarınadan mahrum bırakma bizi🙂bebişini sağ sağlim kucağına alırsın inş
Canlarım benim adet sıralamam şöyleydi 23 eylül,22 ekim,18 kasım,19 aralık bu sebeple 16 sı 17 si gibi adet bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum.:-(( Hemde hiç beklemiyorum canlarım.İnşallah olmam.
iim cnm bnm çok şükür iştee.daha çok var benim beklediğim tarihede🙂ama dualarınıza çok ihtiyacım varr herşeyin hayırlısı Rabbim bhepimizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesinn.sizde kolay doğumlar ayrıcaa.sen nasılsınn tatlımmm
İnşallah canım,chatlak kaç senenin ardına böyle güzel haber verince daha bir ümitlendim canım.Helede bu sitede hamişolanlar çok fazla demekki sitede bereket bolluk var Allah 'ın izniyle.Herkes zamanı gelince hamişolacak.