Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
canım benımmmm.....sımdıden gözün aydın dıyeyım ınsallah kan testıde pozıtıf cıkıcak bak ıcıme dogdu demıstım belırtıler az cok benzıyodu zatı🙂allahım ne guzel bır haber bu valla pc yı acana kadar meraktan öldum yaw anca bıtırdım ısımı merakla sayfaları gezındım ve bekledıgım haberı aldım....hemen yaptır kan testınıde tatlım ıcımız bı oh desınnnn...

chatlakkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum cnm yaaaa Alalhım ne gzüel bi haber böleeee biliyodum ama içimden mutlaka hamiş diyodumm çok şükürr cnm bnmm Rabbim nasip eyledi iştee çok şükürrr
artık bol bol dua et bizleredeeeeee ve neler yaşadın neler yaptın detaylarıyla anlat bakalımm bizeee

dur bakalım günün bugun yanlıs bılmıyosam canım soyle bır ıkı gun gecsın üzülme sakın strese gırme ayrıca sakınce bekleyelım allahım gonlune gore versın ınsallah hayırlısı ama cok merak edıyosan eger bugun gelmezse yanı kan testı yaptır bence aklından sılınır boylece canım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM

canım benım çok ama çok sevındım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın canım ınsallah kan testınde de pozıtıf sonucu görüceksın ve rahatlayacaksın ınsallah darısı basımıza amın

CHATLAK canım benım sen sımdı çok heyecanlısın ama kendıne geldıgınde yaz anlat bızlere neler yasadın bu ay nasıl çalıştın preseed kullandın belırtılerın varmıydı herseyı anlat işte en ince ayrıntısına kadar beklıyoruz

hadi mucizem bi güzel haberde sen ver bize inş dualarımız seninle canım inş sende verirsin bize