Chatlakkkkkk,ay nasıl mutluyum anlatamam,delikız,sabah sabah okuduğuma inanamadım,inanamadımço çok mutluyım....tebrik ediyorum..Allaha da teşekkür ediyorum,şükürler olsun...
Chatlak kan testine gittin dimi,hadi gel de ,bhsedelim hepberaber hamileliğiden,belriti anlatma sırası sende,demiştim ı akıntı adet öncesi olmaz,hamilik diye.
günaydınnnn canımcımmm evet aminnnnnnnnn canım benim bu moralle bizde bi dahaki aya hamile kalırmışız gibime geliyor ama sen belki bu ayda hamile olabilirsin bide diğer ocak bekleyenlerinden de güzel haberler alırız bu ay inşallahhhhh:laugh:
canımm çok sevindim Allahıma çok şükür dualarımızı kabul etti hep dua ettim senin için inşallah hamiledir diye diğer arkadaşlarada ediyorum inşallah onlarda tez vakitte hamiş kalacaklar yüce rabbim çok büyük inşallah kan testinde olumlu sonuç alırsın ve Allahın izniyle hamiş
olursun canım Allahım sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede tez vakitte versin inşallah
ALLAHIM İNANAMIYORUM SAAT BAŞI KAKTIM TUALATE HER KALTIĞIMDA DUA ETTİMN SANA CANIM ALLAHIM NEOLUR TEST NEGATİF ÇIKMASIN DİYE RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN KENDİME OLAN İNANCIM GELDİ SAYENDE SAKIN heycanlanma dikkat et kendine fıstığım aşkım bitaneeeeeeeeeem çççççççççççççoooooooooooooookkkkkkkk çoooooooooookkkkkkkkkkkk sevidim yaaaaaaaaaaaa heyecandan yazamıorum okadar bekledin o çift çizgi için
canııımmmmmmmmmmm çooook tebrik ederim sen bu bebeği çoktan haketmiştin uzun süre sabredip beklemekle inşallah kandada sonuç kocaman bir pozitif çıkacak ve bebeğini 9 ay sonra kollarına alacaksın çok sevindim senin adına hemde çooookkk.derısı tüm isteyenlerim ve benim başıma.inşallah bizde biran önce kavuşuruz meleklerimize 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak aysegull........................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat dileğimm......................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat nur85............................3Şubat elifim ............................4 Şubat aslıgökçe........................6 Şubat niisam.............................7 Şubat desen.............................12 Şubat yns_ysmn.......................17 Şubat
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)
sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr)
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
ch@tl@k.......................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)