Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin canim ya evet super valla.. uyku bile tutmadi bu gece beni heyecandan.. cok mutlu oldum gercekten kendim hamile kalsam bu kadar sevinirdim!!

hepiniz iyiki varsınız canlarım
kan testi bi tamam ok desinn ben havalardayım iyice şuan bile basmıyor ayaklarım yeree :laugh:

[sıze=6]hepiniz iyiki varsınız canlarım [/sıze]
[sıze=6]kan testi bi tamam ok desinn ben havalardayım iyice şuan bile basmıyor ayaklarım yeree[/sıze] :laugh:

[sıze=5]sende ıyıkı varsın be guzelım.. Burda bızlerın nese kaynagısın.. Basmasın kız basmasın basıpta ne yapacaksın bugun senın gunun ınsallah kan testındende guzel haberle dondunmu oghhhh[/sıze]

günaydınnnnnn chatlak canım benim inşallah rüyam çıkmıştır. silik bile çıksa hamilesindir yaaaa çok ama çok sevindim bitanem inşallah kan testiyle de kesinleşir tatlımmm hadi bakalımmm oynayalımmm şimdi
:d045:😱rkide::raila:

canlarım ben çıkıyorum ,malum sabah oğluş acıktı çekiştiriyo beniii...öpüyorum hepinizi .........cahatlak kurabiyemmmmmm seni çok seviyoruzzzz

Canlarim banada musade malum kociste evde demesin bu benim hanim iyice kafayi tirlatti sabah sabah ne yapiyor netin basinda diye

Erkek sonucta anlamaz bizim bu halimizi 🙂

insallah ogleden sonra tekrar girmeye calisacagim canlarim..

Chatlakta insallah o zamana kadar guzel bir sonucla donmus olur..

Hepinizi cok cok seviyorum!!