merak etme canım inşallah var bebeğin bak insan bi farklı hissediyo sende anlarsın hamile olup olmadığını ben çok tuhaf hissediyodum kendimi reglim gecikmeye başladığında bende bi tuhaf olmuştum:laugh: üzme kendini sakın herşey güzel olucak Allahın izniyle🙂
silik milik ,,çizgi varsa hamilesinnnnnnn,, yaaaaaa süper süpeeeeeeerrrrrr🙂 sen hamilesin chatlak kurabiyem yaaa, ağlıyorum şu an o kadar sevindim ki anlatamam sana , Hadi bakalım kan testiylede teyid edelim kutlamalara başlarız , ben havai fişekleri hazırlıyorum 🙂))))):d045::şerefe:
orkestra ve dansçılar hazırrrrr........... la la laaaaaaaaa çhatlak hamileeeeeeeeeeeee çhatlak hamileeeeeeeeeeeee
kiz sen hep demezmiydin silik milik cizgi varsa birseyler var demektir diye!! Allahim insallah hersey yolundadirda teyze olurum teyze!!
Kiz fistikli kurabiyem bi o yana bi bu yana dondum durdum uyku bile tutmadi aklima geldikce dua ettim.. Ne guzel ya Allahim tamamini erdirsin insallah!!
Aglanmazmi kiz ben halimi dusunemiyorum bile.. O anin hayalini bile kuramiyorum.. Ne guzel ya.. tekrar tebrikler
[sıze=6]hepiniz iyiki varsınız canlarım [/sıze] [sıze=6]kan testi bi tamam ok desinn ben havalardayım iyice şuan bile basmıyor ayaklarım yeree[/sıze] :laugh:
[sıze=5]sende ıyıkı varsın be guzelım.. Burda bızlerın nese kaynagısın.. Basmasın kız basmasın basıpta ne yapacaksın bugun senın gunun ınsallah kan testındende guzel haberle dondunmu oghhhh[/sıze]
CANIMMMM ÇOKKK SAĞOL YAAA 😀
sabah kalktım idrar testi yaptım her zamanki gibi olacak sandım
hatta eşime gittim yok yine dedim üzgün üzgün işe gitmek için giyindim tekrar baktım ve koşa koşa eşimin yanına geri döndüm 😀
oda baktı ikinci çizgi silik vardı bilmiorum belkide yok ikinci çizgi çok silik ama ona bile çok sevindik
9 gibi kan testi yapmaya gidicez inş dediğim gibi hamileyimdir kesinleşir bitanem
günaydınnnnnn chatlak canım benim inşallah rüyam çıkmıştır. silik bile çıksa hamilesindir yaaaa çok ama çok sevindim bitanem inşallah kan testiyle de kesinleşir tatlımmm hadi bakalımmm oynayalımmm şimdi
[sıze=6]hepiniz iyiki varsınız canlarım [/sıze] [sıze=6]kan testi bi tamam ok desinn ben havalardayım iyice şuan bile basmıyor ayaklarım yeree[/sıze] :laugh:
Gunaydin canim sanada.. evet insallah birgun burdaki herkese HAMILEYIM diye haykirmak nasip olur.. ben o gunu hayal bile edemiyorum artik ama belki birgun neden olmasin ki..