canımmm çok sevindim bak bekledin ama değdi ya çok mutlu oldum Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin tatlım inşallah hamilesindir diye açtım neti çok güzel bi haber:laugh:
[sıze=7]günaydınnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]
[sıze=7]canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim[/sıze]
[sıze=7]sanırımhamileyimmmmmmmmmmm[/sıze]
ay anam kalbım duracaktı okurken gece bıle uyku tutmadı bu naşıl guzel bır haberdır! Guzelım benım fıstıgım cok cok tebrık ederım!! Allahım sorunsuz bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın sana! Kız nasıl bır duygu anlatsana? Esıne soyledın mı? Cızgıler ıkısıde cok bellımıydı? Kocaman opuyorum kuzumu ve mınık mınık mercımegını!
merak etme canım inşallah var bebeğin bak insan bi farklı hissediyo sende anlarsın hamile olup olmadığını ben çok tuhaf hissediyodum kendimi reglim gecikmeye başladığında bende bi tuhaf olmuştum:laugh: üzme kendini sakın herşey güzel olucak Allahın izniyle🙂
CANIMMMM ÇOKKK SAĞOL YAAA 😀
sabah kalktım idrar testi yaptım her zamanki gibi olacak sandım
hatta eşime gittim yok yine dedim üzgün üzgün işe gitmek için giyindim tekrar baktım ve koşa koşa eşimin yanına geri döndüm 😀
oda baktı ikinci çizgi silik vardı bilmiorum belkide yok ikinci çizgi çok silik ama ona bile çok sevindik
9 gibi kan testi yapmaya gidicez inş dediğim gibi hamileyimdir kesinleşir bitanem
silik milik ,,çizgi varsa hamilesinnnnnnn,, yaaaaaa süper süpeeeeeeerrrrrr🙂 sen hamilesin chatlak kurabiyem yaaa, ağlıyorum şu an o kadar sevindim ki anlatamam sana , Hadi bakalım kan testiylede teyid edelim kutlamalara başlarız , ben havai fişekleri hazırlıyorum 🙂))))):d045::şerefe:
orkestra ve dansçılar hazırrrrr........... la la laaaaaaaaa çhatlak hamileeeeeeeeeeeee çhatlak hamileeeeeeeeeeeee
hatta eşime gittim yok yine dedim üzgün üzgün işe gitmek için giyindim tekrar baktım ve koşa koşa eşimin yanına geri döndüm 😀
oda baktı ikinci çizgi silik vardı bilmiorum belkide yok ikinci çizgi çok silik ama ona bile çok sevindik
9 gibi kan testi yapmaya gidicez inş dediğim gibi hamileyimdir kesinleşir bitanem
Kiz fistikli kurabiyem bi o yana bi bu yana dondum durdum uyku bile tutmadi aklima geldikce dua ettim.. Ne guzel ya Allahim tamamini erdirsin insallah!!
silik milik ,,çizgi varsa hamilesinnnnnnn,, yaaaaaa süper süpeeeeeeerrrrrr🙂 sen hamilesin chatlak kurabiyem yaaa, ağlıyorum şu an o kadar sevindim ki anlatamam sana , Hadi bakalım kan testiylede teyid edelim kutlamalara başlarız , ben havai fişekleri hazırlıyorum 🙂))))):d045::şerefe:
orkestra ve dansçılar hazırrrrr........... la la laaaaaaaaa çhatlak hamileeeeeeeeeeeee çhatlak hamileeeeeeeeeeeee
GÜNAYDIN KIZLAR CHATLAK çooook sevindim CANIM YAaaaaaa
silikde olsa çıktı ya sen ona bak.kan testinide yaptır tabi için rahatlasın.AMA BEN ŞİMDİDEN TEBRİK EDEYİMM.AYAĞINI SÜRÜ KIZ GİDERKEN ŞU LİSTE UZASIN AŞAĞIYA DOĞRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU