Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy kız sen ağlatcan beni amin kuşum hepimizin inşallah çok duygulandım yine inan gözlerim doldu 🙂

tühhhhh valla mı diyon kız ... kız sen ağla diye dua etmiyorum ben gül diye ediyorum bitanem ...yine yanliş anlaşidım ya .... kz yeter hepimiz birden ağlarsak burayı sel bascak ha anlaşalım bir gün sen bir gün desen bir gün ben ... öle sıra yapalım 😛iha:

DUYGULANDIRDIN KIZ BENİ TAMAM AĞLAMIYCAM DURDUM HADİ OYNAYALIM ŞİMDİ:d045:

Ayyy Desenciğim,bir tanem nasıl sevindim anlatamam ,sen böyle mutlu ol,hiçfarkında olamadan bebiş cee diyecek.Bir de canım,sana birşey söylemek istedim,dr klomen demiş ama kullanmak gelmemişiçinden fakat bildiğim kadarıyla o bir tedavi için değil de yumurta çatlatmak için kullanılıyor,çünkü bazen kadınlar her ay yumurtlama yapamayabiliyorlarmış,mesela biliyorum ki ben bahar ve yz aylarında daha yumurtlamaya uygun oluyorum,akıntımdan anlıyorum bunu.Bu sebebpel beklemek istemezsen klomen kullanıp yumurtlatalım demişolabilir canım.Tabiki sen nasıl istersen,bekleyebelirsinde nitekim şimdilik bende beklemeni tavsiye ederim.

Ne güzel söz söylemiş hoca,ne kadar doğru,dert gibi gözüken bazen birşeyin devasıdır.Allah güzel bir doğum ve mutlu ,sağlıklı ömür nasip etsin sana ve yavruna ,eşine canım.
İNŞALLah canlarım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim.hep dularımdasınız aklıma geldikçe herkese dua ediyorum.anlayabiliyorum içinizde yaşadığınız git-gelleri çünkü.hep anlatıyorum yaşadıklarımıki içiniz rahatlasın.birbirimize destek oldukça bu zamanlar daha kolay geçicek zaten.BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.HANGİ ZAMANDA GELCEKSE MELİŞLERİNİZ OZAMANA KADAR SABIRLARIN EEN GÜZELİNİ VERSİN.NEYE NEKADAR DAYANABİLİCEMİZİ EN İYİ BİLEN GÜZEL RABBİM İÇİMİZE HUZUR FERAHLIK VER.BİZE VERDİĞİN SIKINTILARIN ARDINDA DAHA GÜÇLÜ YOLUMUZA DEVAM EDEBİLMEK İÇİN SIKINTILARDAKİ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ BİZE NASİB ET.TEK DAYANAĞIMIZ GÜZEL RABBİM BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ ÇEVİRME....AMİNNNNN.
BEN ÇIKIYORUM KIZLAR GENE GÖRÜŞÜRÜZ.MORALLERİ HİÇ BOZUK GÖRMİCEM BAK ONA GÖRE🙂

seans yapa yapa öğretin bize napalım korkudan hemencecik toparlanı veriyoruz işte...😛iha:

Valla dogru diyon bacim dayak yiye yiye aklimiz kendi kendine yerine geliyor artik 🙂 Ama arada yine destege ihtiyacimiz olursa sen buralarda olursun zaten heheh 🙂

merak etmeyin kıymalı böreklerimmmm ben her daim seansa hazır ve nazır olaraktan yanınızdayımmmmm :meçhul:

Yalnız melek arkadaşlarım ben yine de adet olduğum zaman az biraz nazlanıp sizden ilgi beklerim ona göre.O hakkımı kullanmak isterim.Adet olunca kendi kendimi teselli etmek istemiyorum,siz edin istiyorum anlaştıkmı.

canımmmm nazına gurban senin bennnnn bitanemmmm

evet hoca ne kadar güsel sölemiş
sağsağlim kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm hamilelere allahım
bizlerinde göbişlerini bebiş doldursun inş canım

hadi hadiiiiiiii
ağlamak yokkk, bak ne güzel bir ay daha bekleyeceğiz 🙂

evetttttttttttttttttt hepberaberiz yanyanayızzzzzzzzz
var mı bizden mutlusuuuu
bu bekleyiş bile güzelleşio beraberkennnn

kızlar buarada foto mu koysak ne yine pek daldık gittik ağlamaklı olduk
havamız değişsin