onlar berzah aleminde sıralarını bekliyorlar annecikleri.onlarda sabırsızlanıyorlardır🙂hele bir sıraları gelsin hemen uçuvercekler yanınızaaaa hiç merak etmeyinnn.hep dualarımızla yanınızdayızz bunu unutmayın.çok iyi anlıyorum çünkü hepiniziii
Yalnız melek arkadaşlarım ben yine de adet olduğum zaman az biraz nazlanıp sizden ilgi beklerim ona göre.O hakkımı kullanmak isterim.Adet olunca kendi kendimi teselli etmek istemiyorum,siz edin istiyorum anlaştıkmı.
Ya canım bak bizzat yaşamışsın geçmiş olsun,hamilelikte diş ağrısıı ne yapardın mahboludurn zaten dişler zayıflayabilior,antibiyotik kullanamazsın diyelim dr verdiiçine sinmeyecekti.Bak ne güzel ,zamanınuı Allah bilir,şükürler olsun canım,ne mutlu sana.
EVET hamilelelik çokDA ZOr olurdu.RABBİM en iyisini bilir.sonraki ay küçük bir kis çıkmıştı.onun tedavisini oldum.sonraki ay grip oldum.EŞİM hatta ne kadar hastalığın varsa döküldü bak diye teselli ediyordu beni.bunlara rağmen çok üzülüyordum.ama işte sabır gerekli.sonra ramazandı ben hamile kaldığım ay.sahur programı dinliyordum.ordaki hoca şey demişti.BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN İMTİHAN BELKİDE SABRINIZDA GİZLİ OLABİLİR.o zaman kendi kendime söz verdim.sabredicem hep diye.o ay da geldi meleğim.ALLAHIM HEPİNİZE NASİB ETSİN
EVET hamilelelik çokDA ZOr olurdu.RABBİM en iyisini bilir.sonraki ay küçük bir kis çıkmıştı.onun tedavisini oldum.sonraki ay grip oldum.EŞİM hatta ne kadar hastalığın varsa döküldü bak diye teselli ediyordu beni.bunlara rağmen çok üzülüyordum.ama işte sabır gerekli.sonra ramazandı ben hamile kaldığım ay.sahur programı dinliyordum.ordaki hoca şey demişti.BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN İMTİHAN BELKİDE SABRINIZDA GİZLİ OLABİLİR.o zaman kendi kendime söz verdim.sabredicem hep diye.o ay da geldi meleğim.ALLAHIM HEPİNİZE NASİB ETSİN
Ne güzel söz söylemiş hoca,ne kadar doğru,dert gibi gözüken bazen birşeyin devasıdır.Allah güzel bir doğum ve mutlu ,sağlıklı ömür nasip etsin sana ve yavruna ,eşine canım.