Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahhh yine ağlattınız beniiiii , kıyamam ben onlara , elimizden bişey gelsede bekletmesek onlarıdaaaa

Yalnız melek arkadaşlarım ben yine de adet olduğum zaman az biraz nazlanıp sizden ilgi beklerim ona göre.O hakkımı kullanmak isterim.Adet olunca kendi kendimi teselli etmek istemiyorum,siz edin istiyorum anlaştıkmı.

Desenim,yns_ysmn canım doya doya nazlanın sizde canlarım,sonra belki fırsatıız olmayacak,hamiş olduğunuz zaman anlayışlı olmak sırası bizlere gelecek.

regl olmazsın inşallah da hamişlik nazı yaparsın bize canımm.Her türlü naz niyaz itinayla çekilir 🙂

EVET hamilelelik çokDA ZOr olurdu.RABBİM en iyisini bilir.sonraki ay küçük bir kis çıkmıştı.onun tedavisini oldum.sonraki ay grip oldum.EŞİM hatta ne kadar hastalığın varsa döküldü bak diye teselli ediyordu beni.bunlara rağmen çok üzülüyordum.ama işte sabır gerekli.sonra ramazandı ben hamile kaldığım ay.sahur programı dinliyordum.ordaki hoca şey demişti.BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN İMTİHAN BELKİDE SABRINIZDA GİZLİ OLABİLİR.o zaman kendi kendime söz verdim.sabredicem hep diye.o ay da geldi meleğim.ALLAHIM HEPİNİZE NASİB ETSİN

[sıze=5][ı]ben sizleri çok seviyorum yaaaa ne güzel sabah nasıldım şimdi nasılım hemen unutturdunuz bana acımı gerçekten iyi ki varsınız 🙂[/ı][/sıze]

Ne güzel söz söylemiş hoca,ne kadar doğru,dert gibi gözüken bazen birşeyin devasıdır.Allah güzel bir doğum ve mutlu ,sağlıklı ömür nasip etsin sana ve yavruna ,eşine canım.