Günaydın kızlar ne güzel haberler var öyle
YAZ ESİNTİSİ TEBRİK EDERİM CANIM.ÇOK MUTLU OLDUM.ALLAH KUCAĞINA SAĞ SALİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA ALMAK NASİP ETSİN.
Allah olmayan arkadaşlarımıza da bu mutluluğu tatmayı nasip etsin.Hamile arkadaşlarıma da kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.Sağlıkla sıhhatle bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM ya baştaki sıkıntılarım yokda işlerim çok yoğun gider ayak arttı işler.haliyle yorgun oluyorum hep🙁 sen nasılsın heyecanlı bir gün galiba senin için inş güzel haberler alırız senden de.
Günaydın kızlar ne güzel haberler var öyle
YAZ ESİNTİSİ TEBRİK EDERİM CANIM.ÇOK MUTLU OLDUM.ALLAH KUCAĞINA SAĞ SALİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA ALMAK NASİP ETSİN.
Allah olmayan arkadaşlarımıza da bu mutluluğu tatmayı nasip etsin.Hamile arkadaşlarıma da kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.Sağlıkla sıhhatle bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM ya baştaki sıkıntılarım yokda işlerim çok yoğun gider ayak arttı işler.haliyle yorgun oluyorum hep🙁 sen nasılsın heyecanlı bir gün galiba senin için inş güzel haberler alırız senden de.
bitanemm üzülme bizim için hayırlısı böyleymiş demekki bu ay önümüzdeki maçlara bakıcaz 😀
bak sırası gelen kalıyooo nasılsa hiççç üzülmee mevlamm bilio gününü saatinii
Kızlar hamile olanlar:
bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var.bugün tam7+6 günlük hamileyim.eğer adet olsaydım tam da bu günler olacaktı.iki günden beri özellikle akşamları ciddi adet sancılarım var.dr.umu aradım.kanama olmadığı sürece normal bağların geriliyor şimdi diyor.ama şöyle de bir durum var.bu daha bu sabah ortaya çıktı.yazılarımı takip edenler bilir benim inanılmaz bulantılarım vardı şikayet edecek kadar ve gün boyunca hiç kesilmiyordu ama bu sabah kalktığımdan beri hiç bulantım yok.gece yine sancım vardı.hem sancımın olması hem de bulantılarımın kesilmesi çok canımı sıkıyor.ama lekelenmem dahi yok.kanama namına birşeyim yok yani.ne olur beni aydınlatın normal mi?annem de bulantılarımın kesilmesi için vücudun alışıyordur belki de diyor.bundan sonra azalacaktır belki de diyor.sizce ne olabilir benim gibi olanınız var mı?yada bileniniz n'olur bana yardım edin kafam çok karışık