nurcum,chatlak çok sağolun canlarım,dualarınız yanımda olsun,çok heyecanlıyım,dayanamadım test yaptım,3 saat falan idrarımı beklettim,ama hiç beklemiyordum inanın,hemen diğer çizgi belirdi,diğeri kadar koyu değil ama baya bi belli,daha iki gün geçti zaten,doğru yapmışımdır di mi,o kadar tek çizgiye alıştım ki yanlış gibi geliyor,bi de çok istediğim için dış gebelikten falan korkuyorum,hemen yarın kan tahlili yaptıracam,o zaman kesin olacak.
hadi herkes ayağa, oturmak yokkkk ........çooook sevindim canımmm , çook !!! vallaa gözlerim doldu yahu .....Hadi bakalım dr. a git iyi haberler getir bizee......
bu arada kızlar 10 gün gecikmeden sonra benim adetim geldi o kadar çok üzgünüm ki anlatamam yine çok umutlanmıştım malesef bu ayda olmadı dra gidicem bende adetin3.günü
bu arada kızlar 10 gün gecikmeden sonra benim adetim geldi o kadar çok üzgünüm ki anlatamam yine çok umutlanmıştım malesef bu ayda olmadı dra gidicem bende adetin3.günü
bitanemm üzülme bizim için hayırlısı böyleymiş demekki bu ay önümüzdeki maçlara bakıcaz 😀
bak sırası gelen kalıyooo nasılsa hiççç üzülmee mevlamm bilio gününü saatinii
Kızlar listeye yanlış yazdırmışım , regl tarihim bu günnn, olmadım daha ama ağrılarım var.fakaaat burnumdakisivilcem bu ay çıkmadıııı , kendimce tek olumlu beirti bu 🙂 tarihi düzeltebilrmiyiz lütfennn
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BEN BAYADIR GİREMİYORUM. GÜZEL HABERLER VAR BURALARDA YAZ ESİNTİSİ ALLAH KUCAĞINA sağlıklı bir şekilde almayıda nasib etsin.sultancım sanada çok sevindim.DİĞER ARKADAŞLARDA EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ İNŞ.
Herkese günaydınlar.Yaz esintisi cnm çok tbrk ederim.İnş her şey yolundadır.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Yazgülü cnm evet en son 5 aralıktı regl tarihim hesaplara göre dün yumurtlama günüydü ama bilemiorum.Biz yinede bu geçtiğimiz haftayı hiç boş geçirmedik.Artık hayırlısı diorum.