Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hakkında hayırlısı iki günde çıkmaz dış geblik değilsindir Allah bilir ama .ben 2008 in mart ayında dış gebelik geçirdim. kanda çıkıyodu kese bi türlü görülemedi. bebeğin kesede galiba bir kaçgün bazen 1 hafta geçince görülür. arkadaşım 2 hamileliğindede idrarda çıkmadı normal gebelik yaşadı. iii düşün iii olsun hayırlı olsun inşallah...

İçin rahat olsun canım yarın da inş kan testin pozitif çıkacak ve derin bir ohhhhhhhhh çekeceksin hayırlısıyla...

canım benim sağol,sizin dualarınız sayesinde zaten...bana yarın için de dua et cnm.

canımm sneinde hamişliğin ii geçiyodur inşallah bebişin göstermedi demek haa bakalım haber alında söle bizede hemen.tatlım bide duanı eksik etme bizlerede lütf3enenn bizde o listeye yazılalım inşş

sağolasınız kızlar,insan çoktandır sahip olmak istediği bişeye sahip olunca kaygılar duyuyo biliyorsunuz,hepinizi çok seviyorum sizler olmasanız kimle paylaşırdım canlarım benim,inş sırayla hepimiz bu duyguları yaşayacağız

canımm sneinde hamişliğin ii geçiyodur inşallah bebişin göstermedi demek haa bakalım haber alında söle bizede hemen.tatlım bide duanı eksik etme bizlerede lütf3enenn bizde o listeye yazılalım inşş

hamileliğin tadına pek varamadım henüz bulantılar peşimi bırakmadı bi türlü yemek yemeye korkuyorum hala çıkarıcam diye şükür bi ilaç verdi bulantı için onun sayesinde biraz yemeye başladım haftaya tekrar bakabilir dr cinsiyeti için bakalım haber alınca yazıcam sizede..
valla o kadar yürekten istiyorumki hepinizin hamile kalmasını anlatamam benim 4. ayda geldi meleğim bazen okuyorum sizleri haksızlık diyorum senelerce bekliyorlar ama benim çabuk oldu sonrada Allah bilir onlarında zamanı vardır elbet diyip avutuyorum kendimi ama inanın hepiniz için ayrı ayrı çok istiyorum ve dua ediyorum Rabbim sizlere de en kısa zamanda ve hayırlısıyla bu günleri yaşatsın..
amiiinnnnn