Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.yazıları çok takip edemiyorum mrs.m cim bi tanem üzülme bi gün gelecek meleğin inşallah hiç üzülme bu ay hamile kalıcam dediğim ay daha fazla hayal kırıklığına uğruyo insan en iyisi bi ay hamile kalıcam demek o zaman atlatması kolay oluyo tatlım.yaz esintisi 2 gün geçti bence en iyisii yarın sabah yapman daha sağlıklı bi sonuç alırsın tatlım.yinede sen bilirisn inşallah bebişin göbüşündedir.

kızlar benim ilk hamileliğimde hemen olmuştu ilk denememizde hamile kalmıştım ,daha doğrusu ilk korunmasız ilişkide ,deneme bile değildi bebek olsun diye.Ama şimdi 5 aydır deniyoruz , iki kere yumurtamı ultrasonda görüpte zamanına göre yaptık , diğerleride takvime göre.Her seeferinde ayaklar havada , banyo sabaha, bu ay hariç hiç yumurtlama dönemini kaçırmadım , sigarayı bıraktım , eşime ballar pekmezler yedirdim ,folik asit içiyorum ..... aklınıza ne gelirse yaptık ama yok yok yok , sabah ta söylemiştim çok şükür ki inancım var , biliyorum ki Rabbim "ol" dediğinde olacak .Lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın , gerçekten zamanı var .Benim ilk bebeğime hamileyken babamın hastalığını öğrendik , 6 aylık hamişken babam gitti, 3 ay sonra oğlum geldi , aynı dedesi , şimdilerde huyları , karakteri , hatta yürüyüşü bile hiç görmediği dedesine benziyor.Rabbim o zamanı bildiği için bize oğlumu o zamanda yolladı , şimdi yine zamanını bekliyoruz .Lütfen sizde Allahtan ümidinizi kesmeyin lütfen....

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhabalar.Adım geçmiş bi bakıyım dedim.Ben şu an beklemedeyim bildiğiniz gibi.Yasemincim ben tam 1 ay gecikme yaşadım nerdeyse 5-6 kere dr a gittim.Kaç tane test yaptım.Ama sadece arkadşalarında dediği gibi adet zamanım lekelenme oldu.Sonrada herhalde kendimi psikolojik olarak çok etkiledim.ve adet olmadım.Ama bu ay tam tahmin ettiğim zamanda 5'inde geldi.Bu ay tekrar denedik.Bakalım hayırlısı artık.Ama umarım cnm senin benim gibi değildir.Ama sen yine de çok fazla kaptırma kendini ve emin ol bir an önce. Sonra yoksa daha çok üzülürsün tatlım.

geldimmmssss
bankaya gitiim banka bile bomboşşş
kimsenin bankada yapacak işi kalmadı krizden galiba🙂
CHATLAKSSSS
seans bana ne yapsın ben kendim seans olmuşum ama elini korkak alıştırma kardeşim🙂 vurdukça güzelleşiriz belkim.. düşene bi de sen vur🙂 zaten çocuğum olmuyo🙂 yeterince ağlamaklı oldu mu??

sağol canım evet test yapıcam yoksa gidicem yani dra

Hosgeldin canim.. dogru diyorsun para olmayinca ne yapsin millet bankada..

Chatlakcigim hatrima Sehnazi bugunluk affet hehe 🙂

Slm canim hosgeldin.. ben iyiyim cok sukur her an Chatlaktan guzel bir seans dayak yiyebilirim ama iyiym 🙂

Evet bu aralar cok fazla yogun degil burasi.. bende bekliyorum bakalim hayirlisi..sende ne var ne yok?
İİ cnm nolsun.Herşey aynı ev iş okul koşuşturuorum.Bi de benim şu hesap kitap işine ayıptır söylemesi kafam basmadı artık hayırlısı.Bekliorum yani.