Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar hayırlı cumalar yer değiştirmişiz burası tam bizlik çoktandır giremiyodum nete yumurta çatlatma yaptıran bir arkadaşım vardı adını hatırlıyamadım sonraki aylarda düzensizlik yapıyo çok sıkıntı çektim ben oda yaşarsa merak etmesin her doktor demiyo ama yaptıran herkez sorun yaşamış

beracım googla melekler mekanı yaz ilk gelen likte gebelik kısmını tıkla sayfanın altına doğru indiğinde hamile kalmak isteyenler kısmına gir hemen geliyo🙂

Sağolun kızlarrr...İçim çok buruk ama yarın geçer...Zaten tatil hazırlığı falan..Bol bol yüzüp moral depolayacağım dediğiniz gibi.Fatoşçum listeden beni silebilirsin artık hüü hüüü çok acıklı oldu bu ya🙁((Sanırım bebiş benim iyi bir tatil yapmamı istiyor🙂))Hamile olsaydım mide bulantısı falan zor geçerdi 🙂))Kendi kendimi bööle teselli ediyom işte..Naapalım.Dualarım sizinle olacak kızlarr.Umarım tablodaki tek olumsuz haber benim ki olur....güzel haberler bekliyorumm🙂))

🙂cnm üzülme bitanem benim de bu ay senle aynı şekilde oldu ama çalışmalara devam ebru akel taktiğiyle ducardan inmiycez ve kocalara keçiboynuzu kemirtcez üzülme fıstığım inan seni çok ii anlıyorum ama bizimde en yakın zamanda melişşlerimiz olcak

İnşallah canım...Umarım yakında bizimde bebişler gelir..Bu ay biraz zor bizim ama.Yazlıkta kalabalık olacağız.Akrabalar falan olacak.Evde rahat ortamda bile olmadı bilmiyorum.Hayırlısı canım.İnşallah senden güzel haberler alırız bidahaki ay..🙂

kızlar burdanmı yazışıyoruz bundan sonra diğer arkadaşlarada haber verelim bari..ecemcim sağlık olsun üzme kendini..