bende 10 dk ya kadar çıkıcam fatoşcum.eşim gelir yarım saate.masa hazırlicam.
yarın eşim evde olucak büyük ihtimalle.yani sabahtan burda olmamda öğlen gibi açarım bilg.
burda olursanız görüşürüz biraz.derecelerinize bakar cevap yazar çıkarım.bir yerlere çıkabiliriz çünkü.
Allaha emanet ol
bende 10 dk ya kadar çıkıcam fatoşcum.eşim gelir yarım saate.masa hazırlicam.
yarın eşim evde olucak büyük ihtimalle.yani sabahtan burda olmamda öğlen gibi açarım bilg.
burda olursanız görüşürüz biraz.derecelerinize bakar cevap yazar çıkarım.bir yerlere çıkabiliriz çünkü.
Allaha emanet ol
tamam hayatım bende sabahtan burda olurum öğlen 1-2 gibi çıkabilirim o saatlere kadar gelirsen netin başına tabi daha iyi olur eğer müsait olursan yinede sen kendine bak canım görüşemezsekte allaha emanet olun kendine dikkat et .
Canım ben regl olmadım ama dun test yaptım negatıf cıktı regl beklıom ıste haber edıcem sızede hepınıze gunaydın ben yatıom okul var erken kalkcam cok optum sızı
Hayırlısı olsun canım inşallah her şey güzel olur.. Canım okuldada başarılar diliyorum.. Günün güzel geçsin... bize günaydın sana da iyi gecelerr tatlı rüyalar....
Canım ben regl olmadım ama dun test yaptım negatıf cıktı regl beklıom ıste haber edıcem sızede hepınıze gunaydın ben yatıom okul var erken kalkcam cok optum sızı