Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende 10 dk ya kadar çıkıcam fatoşcum.eşim gelir yarım saate.masa hazırlicam.
yarın eşim evde olucak büyük ihtimalle.yani sabahtan burda olmamda öğlen gibi açarım bilg.
burda olursanız görüşürüz biraz.derecelerinize bakar cevap yazar çıkarım.bir yerlere çıkabiliriz çünkü.
Allaha emanet ol

tamam hayatım bende sabahtan burda olurum öğlen 1-2 gibi çıkabilirim o saatlere kadar gelirsen netin başına tabi daha iyi olur eğer müsait olursan yinede sen kendine bak canım görüşemezsekte allaha emanet olun kendine dikkat et .

selam melekler nasılsınız?
yine kimse yok yahuuu....
nerdesiniz................................

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs

fatoss = 24-30 Mayıs

OMRU HAYATIM = 8Mayıs

menekshe = 3 Haziran

SEDUŞ = 26 Mayıs

zuzuu = 14 Mayıs

efsun_55 = 29-30 Mayıs

Ömrü hayatım ne oldu canım gününde gecikme var, sende herangi 1 belirti varmı acaba ???

Herkese günaydınnn.. 🙂

Canım ben regl olmadım ama dun test yaptım negatıf cıktı regl beklıom ıste haber edıcem sızede hepınıze gunaydın ben yatıom okul var erken kalkcam cok optum sızı

Hayırlısı olsun canım inşallah her şey güzel olur.. Canım okuldada başarılar diliyorum.. Günün güzel geçsin... bize günaydın sana da iyi gecelerr tatlı rüyalar....

Canım ben regl olmadım ama dun test yaptım negatıf cıktı regl beklıom ıste haber edıcem sızede hepınıze gunaydın ben yatıom okul var erken kalkcam cok optum sızı

bize mutlaka haber ver canım ya merak ederiz valla inş. gelmez de bi hamişlik haberi alırız bu ay aayyyyy ne güzel olurrr🙂:kapiş: