Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yani cnm şimdi ilişkiden öncemi konulcak???? Ve tam olarak nereyee belemi popoya mı nasıl ben bilmiyorum canım yaaa.. işe yarıyorsaa deneyeyimm ... ayaklarıda mı duvara dayayacaz... anoww anoww anowww !!!!!!!
buarada ben deldim güzellik uykumu aldım 🙂

hoşgeldin bakalım uyuyan güzel 🙂 ya efsunun dediğine göre ilişki öncesi koyulacakmış ya bel ile kalça arasına koyver gitsin🙂

koyuverem demi... 🙂 efsun gittimi ???
ayy sağolşekerimm uyku ilem aram çok iii.. en sevdiğim şey gündüzleri azda olsa uyumak.... hafta sonları da pikniğe gittiğimizdeee oralarda uyumak pikniğin en cok mutlu eden anlarından dır... yemek felan istemem uyku versinler yeter canım....

ayyy aynı ben valla insan bu kadarmı uyku meraklısı olur valla ben iş yerinde resmen ayakta uyuyom bazen başımı masaya koyuyom bigün bi dalmışım masa üstünde arkadaşlar seslenmişler seslenmişler ses yok yanıma gelip biri su bardağı dökmüştü kafama

ayyy vallahi angelcım al bendende o kadar yaneee.uykum geldimi hemen yatmalıyım öyle erteleyemem uykumu.öylede bir sorunum var.üniversitedeyken sınavlara çalışırken uykum gelcek zamansız diye çok korkardım gelince ne olursa olsun enfazla yarım saat bakmışım uyumuşum kalkıp sınavaa yarım yamalak.o yüzden bir dönem uzattım uykunun yüzüneee

angelcım buarada yastığı öyle kafanıza göre koyuvermeyin gıııı.usülüne göre koyuverin
eğer tam bel çukurunun altına koyarsan yastığı, dene dümdüz durur vücut öyle değil.
poponun altına koyucaksın canım.dene bak ayarla. o zaman o bölge meyilli olucak yukarı bakıyo olucak ya anlayın işte kızlar. bacaklarınızıda dizden kırın bakın harekette etmeyince geri hiç sperm gelmez nedeni o bölgenin duruşu aşağı doğru durmadığından ok? çaktınızmı ?