Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sanada günaydin dilacim nasilsin hosgeldin
iğrenç bir haftasonundan sonra umarım iyi bir hafta geçiriirz.bu hatasonu misafir ağırlamakla geçtiüstelik bu gün tekrar işe başlıyorum.hazirana kadar yoğun bir tempo var önümüzde bakalım belki işle unuturum biraz kafam daha rahat olur diye düşünüyorum kesin kararımı verdimkafaya taktıkça olmuyor bu iş.

Hadi canim insallah guzel birsey cikar.. Aslinda sabah idrari daha iyi oluyormus ama bazilarida fark etmiyor diyor..

Ranagul sende test yap canim emin olursun en azindan..
yazgülü doğru söylüyorsun sabah idrarı konsantre olduğu için daha iyi diyorlar ama regl tarihi geçtiğinde idrarda b-hcg daha belirgin olur diye düşünüyorum inşallah öyledir.mutlu haberler alırız hepimizin buna ihtiyacı var.

buna bende cok inaniyorum canim kafaya takildii zaman beyinden giden hormonlar ters etkileniyomus yani dölleme olsa bile olumsuz etkilendii icin olumsuz sonuc veriyomuuss

hadi hayirlisi bakalim insallah kafani dagitirsinn

ayy hazalcim bekliyom seni insallah ii haberler verirsin bize

kizlar test yaptim ama sonuc negatif bekliyim bakalim regl olmassam testi tekrarliyim belki testten sonra regl olurum ama sorun simdi esime nasil soyluycem

kizlar test yaptim ama sonuc negatif bekliyim bakalim regl olmassam testi tekrarliyim belki testten sonra regl olurum ama sorun simdi esime nasil soyluycem

ayy canim hakkinda hayirlisi buymus demekki bekle bakalim gelmezse bi dr gidersin artik

esinde insallah buna bu kadar üzülmez cok igrenc bi duygu ikinizede sabir diliyom ama olmasada üzülmek yok listeye ekleyip tam gaz yola devam insallah

tamam canim oyle yapiyim bakalim bir kac gun daha gecsin teste bakip duruyorum silikde olsa cikarmi diye ama yok malesef.
hazalcım moralini bozma bu ay hayırlısı değilmiş.ama biraz daha bekle adetin biraz daha gecikirse kan tahlili yaptırırsın o daha net biliyorsun.bu arada hiç ilaç kullanmışmıydın yoksa normal yolla mı hamilelik bekliyorsun?