iğrenç bir haftasonundan sonra umarım iyi bir hafta geçiriirz.bu hatasonu misafir ağırlamakla geçtiüstelik bu gün tekrar işe başlıyorum.hazirana kadar yoğun bir tempo var önümüzde bakalım belki işle unuturum biraz kafam daha rahat olur diye düşünüyorum kesin kararımı verdimkafaya taktıkça olmuyor bu iş.
yazgülü doğru söylüyorsun sabah idrarı konsantre olduğu için daha iyi diyorlar ama regl tarihi geçtiğinde idrarda b-hcg daha belirgin olur diye düşünüyorum inşallah öyledir.mutlu haberler alırız hepimizin buna ihtiyacı var.
iğrenç bir haftasonundan sonra umarım iyi bir hafta geçiriirz.bu hatasonu misafir ağırlamakla geçtiüstelik bu gün tekrar işe başlıyorum.hazirana kadar yoğun bir tempo var önümüzde bakalım belki işle unuturum biraz kafam daha rahat olur diye düşünüyorum kesin kararımı verdimkafaya taktıkça olmuyor bu iş.
buna bende cok inaniyorum canim kafaya takildii zaman beyinden giden hormonlar ters etkileniyomus yani dölleme olsa bile olumsuz etkilendii icin olumsuz sonuc veriyomuuss
hadi hayirlisi bakalim insallah kafani dagitirsinn
ayy hazalcim bekliyom seni insallah ii haberler verirsin bize
kizlar test yaptim ama sonuc negatif bekliyim bakalim regl olmassam testi tekrarliyim belki testten sonra regl olurum ama sorun simdi esime nasil soyluycem
kizlar ben eczaneye gidiyorum evimin karsisinda eczane hemen gelicem ama icimden bebis yok regl gelicek diyor yinede icimdeki su supeden kurtulmus olurum insallah supriz olur.
kizlar test yaptim ama sonuc negatif bekliyim bakalim regl olmassam testi tekrarliyim belki testten sonra regl olurum ama sorun simdi esime nasil soyluycem
Canim ya uzulme esinde uzulmesin biliyorum demesi kolay ama belki bu ay hayirlisi degilmis.. 2-3 gun daha bekle gelmezse bu defa sabah idrari ile tekrarlarsin canim..
Canim ya uzulme esinde uzulmesin biliyorum demesi kolay ama belki bu ay hayirlisi degilmis.. 2-3 gun daha bekle gelmezse bu defa sabah idrari ile tekrarlarsin canim..
hazalcım moralini bozma bu ay hayırlısı değilmiş.ama biraz daha bekle adetin biraz daha gecikirse kan tahlili yaptırırsın o daha net biliyorsun.bu arada hiç ilaç kullanmışmıydın yoksa normal yolla mı hamilelik bekliyorsun?