Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

özlem,3.5 yıllık evliyim.ilk günden ititbaren çocuk istedik.hayırlısı bakalım.yalnız adetim gecikti ve hala olmadım.inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Canim Ozlem dogru soyluyor 3-4 gun bile onceden gosteren testler var onlardan al yap bence yarin sabah.. En azindan emin olursun..

seni inan cok ii anliyom ama test etmeden bilemezsin ve bu kadar bosuna heyecan yapiyosun bunun üstesinden gelebilirsin tatlim hadi yap bi an öncede bizde meraktan kurtulalim bunu simdi ögrenmen inan bana bi iki gün sonrasindan daha ii olacak cünkü zaman gectikce bu fikre kendini dahada cok alistiriyosun hatta kesin gözüyle bakiyosun canim

özlem,3.5 yıllık evliyim.ilk günden ititbaren çocuk istedik.hayırlısı bakalım.yalnız adetim gecikti ve hala olmadım.inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Allah herkesin gönlüne göre versin.

ayy hadi hayirlisi bakalim canim insallah seninde melegin gelmistir..
ne kadar gecikti güzelim bi belirti falan yokmu hic nasil hissediyon kendini

hazala dedimi sanada diyom hemen bi test al yap icini rahatlar allahim ikinizinde hhakkinizda hayirlisini verir insallah

canim senin gunun baya gecmis bi test yapsana varsa kesin cikar bende dun bir damla acik pembe lekelenme oldu ve sadece peceteye oldu bu gunde bir iki damla yine peceteye oldu ben biraz bekliycem benki regl olurum icimde oyle geliyor ama sen test et

kizlar ben eczaneye gidiyorum evimin karsisinda eczane hemen gelicem ama icimden bebis yok regl gelicek diyor yinede icimdeki su supeden kurtulmus olurum insallah supriz olur.

canim senin gunun baya gecmis bi test yapsana varsa kesin cikar bende dun bir damla acik pembe lekelenme oldu ve sadece peceteye oldu bu gunde bir iki damla yine peceteye oldu ben biraz bekliycem benki regl olurum icimde oyle geliyor ama sen test et
Ranagül bence bir an önce test yap ben de heyecanlandım.galiba herkes senin haberini bekliyor hadi bir gayret güzelim bizi bu güzel haberden mahrum etme. bizde hem sana sevinelim hemde aramızda gelişen bu güzel haberlerden biraz moral bulalım.herkes regl oldukça moralim bozuluyor benim

kizlar ben eczaneye gidiyorum evimin karsisinda eczane hemen gelicem ama icimden bebis yok regl gelicek diyor yinede icimdeki su supeden kurtulmus olurum insallah supriz olur.

Hadi canim insallah guzel birsey cikar.. Aslinda sabah idrari daha iyi oluyormus ama bazilarida fark etmiyor diyor..

Ranagul sende test yap canim emin olursun en azindan..